Libnet.ro
UNICEF

19:45

Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care s-a luptat in instanta. Presedintele a fost radiat din Cartea Funciara

B1 B1,
Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care s-a luptat in instanta. Presedintele a fost radiat din Cartea Funciara

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, el fiind radiat din Cartea Funciara, informeaza Agerpres. Puiu Nicolae Fesan, directorul. continuă pe B1

Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca. A fost radiat din Cartea Funciara

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este incepand de luni proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, fiind radiat din Cartea Funciara, insa mai are doua cai de.

Iohannis a fost RADIAT din Cartea Funciara. Nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este, incepand de luni, proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, intrucat a fost radiat din Cartea Funciara.

Avertisment sumbru pentru zona euro. Pericolul vine din centrul Europei

Criza din zona euro se va intoarce, iar Germania isi va face griji serioase din acest punct de vedere. Motorul economic al Batranului Continent se asteapta la o noua lovitura pentru toata regiunea. Din vara trecuta,.

Camera Deputatilor: 4 mai este data pana la care se mai pot depune candidaturile pentru postul de judecator la CCR

Termenul de depunere a candidaturilor pentru un post de judecator la CCR a fost decis de catre Biroul Permanent a Camerei Deputatilor ca fiind 4 mai.

Solista trupei Roxette este grav bolnava din nou

Duetul suedez Roxette a anuntat luni ca si-a anulat reprezentatiile europene din vara acestui an, punand capat astfel turneelor internationale, ca urmare a sfaturilor medicale pe care le-a primit interpreta.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )