Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, chemati in judecata de Tokes Laszlo

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, chemati in judecata de Tokes Laszlo

Avocatul Kincses Elod, care il reprezinta pe europarlamentarul Tokes Laszlo, a anuntat, luni, la Targu Mures, chemarea in judecata a presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Dacian Ciolos,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, chemati in judecata de Tokes Laszlo: Europarlamentarul cere anularea decretului prezidential de retragere a Ordinului National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au fost dati in judecata de Tokes Laszlo, solicitand anularea decretului prezidential de retragere a Ordinului National Steaua Romaniei,.

Iohannis si Ciolos, chemati in judecata de Tokes pentru retragerea Ordinului Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au fost chemati in judecata de eurodeputatul Laszlo Tokes, in urma retragerii Ordinului Steaua Romaniei, actiunea fiind depusa, luni, la Curtea de Apel Bucuresti.

Presedintele si premierul, chemati in judecata de Tokes Laszlo pentru retragerea Ordinului National Steaua Romaniei

Avocatul Kincses Elod, care il reprezinta pe europarlamentarul Tokes Laszlo, a anuntat, luni, la Targu Mures, chemarea in judecata a presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Dacian Ciolos, prin deschiderea unei actiuni in contencios administrativ la Curtea de Apel Bucuresti, pentru anularea decretului prezidential de retragere a Ordinului National Steaua Romaniei, informeaza Agerpres.

Europarlamentarul Tokes Laszlo ataca in instanta decizia de retragere a Ordinului National Steaua Romaniei

O actiune in contencios administrativ a fost deschisa, luni, la Curtea de Apel Bucuresti, impotriva presedintelui Klaus Iohannis si premierului Dacian Ciolos, pentru anularea decretului prezidential de retragere a Ordinului National Steaua Romaniei, in cazul europarlamentarului Tokes Laszlo.

Dragos Pislaru, noul ministru al Muncii: Decretul de numire in functie a fost semnat de presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

UPDATE 11:40: Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functia de ministru al Muncii pentru Dragos Pislaru, propus de premierul Dacian Ciolos, potrivit B1 TV. Dragos Pislaru.

Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica indemnizatiile de crestere a copilului, desi premierul Ciolos a spus ca nu exista bani pentru majorari

Klaus Iohannis a anuntat luni ca a promulgat legea care modifica indemnizatiile de crestere a copilului, eliminand plafonul maxim de 3. 400 de lei lunar. Va rog sa nu tratati aceasta chestiune intr-un mod contabil. Este o lege pro-activa, foarte importanta pentru Romania, a spus Iohannis cu ocazia depunerii juramantului de catre noul ministru al Muncii, Dragos Paslaru.

Dacian Ciolos: Bucurestiul e noua destinatie trendy din Europa

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca prietenii sai mai tineri au calificat Bucurestiul drept noua destinatie trendy din Europa, astfel ca autoritatile trebuie sa incurajeze parte creativa, underground a Capitalei.

Premierul Dacian Ciolos incurajeaza miscarile care promoveaza valorile traditionale romanesti

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte organizata la Palatul Victoria, ca valorile autentice, traditionale, care inca se gasesc in mediul rural sunt puse in valoare intr-un spirit modern, prin intermediul a diferite miscari. Potrivit sefului Executivului, o astfel de actiune este camasa traditionala romaneasca, pe care si el a purtat-o in timul mandatului avut la Bruxelles.

Dacian Ciolos: Bucurestiul a devenit un oras trendy dupa ce s-a deschis Centrul Vechi

Premierul Dacian Ciolos a afirmat vineri ca Bucurestiul a devenit trendy dupa ce s-a deschis Centrul Vechi si au aparut cluburi si evenimente underground. Mai mult, premierul a mai.

Dacian Ciolos vine la Tulcea. Premierul participa la dezbaterea Strategiei integrate pentru dezvoltare durabila a Deltei Dunarii

Premierul Dacian Ciolos participa luni, 18 aprilie, la Tulcea, la dezbaterea Strategiei integrate de dezvoltare durabila a Deltei Dunarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )