Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis va merge luni in Spania, unde se va intalni cu regele Felipe al VI-lea si cu premierul Mariano Rajoy

B1 B1,
Klaus Iohannis va merge luni in Spania, unde se va intalni cu regele Felipe al VI-lea si cu premierul Mariano Rajoy

Presedintele Klaus Iohannis va merge luni intr-o vizita oficiala de doua zile in Spania, unde se va intalni cu regele Felipe al VI-lea, cu premierul Mariano Rajoy si cu reprezentantii comunitatii. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, se vor intalni joi cu ministrul italian de Externe

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, se vor intalni joi cu seful diplomatiei italiene, Paolo Gentiloni. Potrivit Administratiei Prezidentiale, Klaus Iohannis il va.

Klaus Iohannis se va intalni, azi, la Suceava, cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, azi, la Suceava, cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Iohannis va participa la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa al Universitatii Stefan.

Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu ministrul italian de Externe

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, la Palatul Cotroceni, cu seful diplomatiei italiene, Paolo Gentiloni, acesta urmand sa aiba discutii si cu omologul sau roman, Bogan Aurescu.

Klaus Iohannis si Nicolae Timofti se intalnesc marti la Suceava. Vor discuta probleme de securitate

Presedintele Nicolae Timofti se va intalni, marti, la Suceava, cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, cei doi oficiali urmand sa sustina o declaratie de presa comuna la Universitatea Stefan cel Mare, informeaza. Cei doi sefi de stat vor discuta despre securitatea Republicii Moldova in contextul situatiei din regiune.

Victor Ponta, despre participarea lui Klaus Iohannis la Cina de Iftar: Un gest laudabil si normal din partea unui Presedinte al unei tari democratice

Premierul Victor Ponta a trimis un mesaj, pe pagina personala de Facebook, prin care lauda gestul presedintelui Klaus Iohannis pentru participarea la Cina de Iftar, unde seful statului s-a intalnit cu.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Cina de Iftar: Valorile si traditia musulmana, o contributie de neinlocuit la bogatia etnica si religioasa a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la traditionala Cina de Iftar, unde s-a intalnit cu reprezentantii comunitatii musulmane. Iohannis a declarat ca statul roman respecta acest cult. Privesc part.

Lovitura in asfalt pentru Klaus Iohannis. Ce a decis presedintele

Gropile de pe drumul national E 85 ii schimba traseul presedintelui Klaus Iohannis spre Suceava, anunta Antena 3. Staff-ul presedintelui a decis sa ocoloeasca Falticeniului, acolo unde soseaua este plina de.

Klaus Iohannis, despre majorarea salariilor demnitarilor: Nu pot sa accept ideea ca un Guvern adopta in mod solidar o decizie, iar premierul isi propune sa revina asupra ei

Presedintele Klaus Iohannis a reactioant vineri, printr-un mesaj postat pe Facebook, la scandalul referitor la pensiile demnitarilor. Seful statului sustine ca in ultimele luni a discutat de mai multe ori cu.

Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, aflat la final de mandat

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, luni, prin decret prezidential, pe ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, Iurie Renita, care se afla la final de mandat. Ambasadorul Iurie Renita.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )