Libnet.ro
UNICEF

17:15

Klaus Iohannis, despre majorarea salariilor demnitarilor: Nu pot sa accept ideea ca un Guvern adopta in mod solidar o decizie, iar premierul isi propune sa revina asupra ei

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre majorarea salariilor demnitarilor: Nu pot sa accept ideea ca un Guvern adopta in mod solidar o decizie, iar premierul isi propune sa revina asupra ei

Presedintele Klaus Iohannis a reactioant vineri, printr-un mesaj postat pe Facebook, la scandalul referitor la pensiile demnitarilor. Seful statului sustine ca in ultimele luni a discutat de mai multe ori cu. continuă pe B1

Cine a pornit, cum a evoluat si cine a mai sustinut majorarea salariilor demnitarilor. Ponta a uitat un lung sir de declaratii

Seful Cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, a sustinut, joi seara, intr-o emisine televizata, ca discutia despre marirea salarilor demnitarilor a inceput undeva prin luna martie. De fapt, discutia despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor a aparut in ianuarie si a fost lansata in spatiul public chiar de catre Victor Ponta. De la inceputul anului pana la debutul scandalului pe tema majorarii salarilor demnitarilor s-au pronuntat in favoarea acestei propuneri: Victor Ponta 8 ianuarie), presedintele Iohannis 20 aprilie), ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici 18 mai) si ministrul pentru dialog Social, Liviu Pop 21 mai).

Traian Basescu, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene

Traian Basescu vorbeste intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook despre un plan al premierului de a-l pune pe presedintele Klaus Iohannis intr-o situatie penibila, facand referire cu precadere la.

Ludovic Orban, despre cresterea salariilor demnitarilor: Au pus carul inaintea boilor

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, a declarat, vineri, ca majorarea indemnizatiilor demnitarilor ar fi trebuit sa se dispuna nu printr-o ordonanta de Guvern, ci prin legea salarizarii pe care premierul Victor Ponta si-a asumat-o inca de acum trei ani. Guvernul Ponta, prin ordonanta de urgenta privind majorarea indemnizatiilor a 48 de categorii de demnitari, a pus carul in fata boilor, acuzandu-l pe Ponta ca minte cu nerusinare.

Ce spune presedintele Iohannis despre cresterea salariilor ministrilor

Presedintele Klaus Iohannis considera ca intentia Executivului de a creste salariile ministrilor este inteleapta si cu bataie lunga si ea se poate incadra la categoria prevenirea coruptiei.

Iohannis, despre cresterea salariilor ministrilor: O intentie inteleapta si cu bataie lunga. Cred ca putem sa incadram aceasta intentie la categoria prevenirea coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca intentia Guvernului de a creste salariile ministrilor este una inteleapta si cu bataie lunga si care poate fi incadrata in categoria prevenirea.

Ce spune Klaus Iohannis despre comunitatea musulmana din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi, la Hotel Marriott, cu ocazia participarii la cina Iftar, care marcheaza postul cel mare al musulmanilor, ca membrii comunitatii musulmane din Romania impartasesc aceleasi aspiratii comune, printre care proiectul european si angajamentul nord-atlantic.

Radu Banciu, despre marirea salariilor demnitarilor: Un parlamentar, daca va pune toti banii la ciorap, va ajunge sa aiba in 30 de ani spagile scoase la iveala azi de DNA, care incep de la un milion de euro (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, de la postul B1 TV, despre planurile Guvernului de marire substantiala a salariilor presedintelui, prim-ministrului, ministrilor,.

Victor Ponta, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Nu am fost de acord. Miercuri intorc ordonanta. Salariile presedintelui si premierului se vor mari odata cu cele ale bugetarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV si moderata de Catalin Striblea, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind majorarea indemnizatiilor.

Victor Ponta, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Nu am fost de acord. Miercuri intorc ordonanta. Salariile presedintelui si premierului se vor mari odata cu cele ale bugetarilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV si moderata de Catalin Striblea, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind majorarea indemnizatiilor.

Val de comunicate de presa PSD la adresa lui Klaus Iohannis, in scandalul salariilor demnitarilor. De la joc incorect al consilierilor la banuiala de nemultumire marunta, personala

PSD s-a mobilizat vineri cu mai multe declaratii din parte membrilor sai la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in urma scandalului privind amanarea ordonantei de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt. Dupa ce premierul Victor Ponta a iesit sa anunte ca aceasta masura trebuie luata odata cu salariile tuturor functionarilor de stat si a afirmat ca ordonanta a fost decisa de Iohannis cu premierul interimar Gabriel Oprea, invocand faptul ca Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, este al doilea presedinte al Romaniei, presedintele a reactionat pe Facebook, acuzand ca nu poate accepta ca premierul sa revina asupra unei decizii deja luate si a acuzat o lipsa de coerenta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )