Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis participa la videoconferinta Charlemagne Prize Europa Summit. in 2021 va primi premirul Carol cel Mare

B1 B1,
Klaus Iohannis participa la videoconferinta Charlemagne Prize Europa Summit. in 2021 va primi premirul Carol cel Mare

Vineri, Klaus Iohannis va participa la videoconferinta Charlemagne Prize Europa Summit, ce este organizata de Societatea pentrul Conferirea Premiului Carol cel Mare al orasului Achen. Cu aceasta. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis va fi premiat

Presedintele Klaus Iohannis va participa la videoconferinta Charlemagne Prize Europa Summit, organ.

KLAUS IOHANNIS: Perioada pe care o traversam necesita mai mult ca niciodata unitatea statelor UE

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, astazi, la videoconferinta Charlemagne Prize Europa Summit, ca, in contextul crizei generate de pandemia de COVID-19, este nevoie de unitatea statelor membre ale Uniunii Europene, consens si depasirea discrepantelor.

ASTAZI: Iohannis va primi premiul Carol cel Mare 2021

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri, la videoconferinta Charlemagne Prize Europa Summit, organizata de Societatea pentru Conferirea Premiului International Carol cel Mare al orasului Aachen, potrivit Agerpres.

Iohannis: Perioada pe care o traversam necesita mai mult ca niciodata unitatea statelor membre, consensul si depasirea discrepantelor la nivel european

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la videoconferintei Charlemagne Prize Europa Summit - panelul Depasirea discrepantelor din interiorul Uniunii Europene, ca perioada pe care o traversam, in contextul efectelor pandemiei de coronavirus, necesita unitatea statelor membre, consensul si depasirea discrepantelor la nivelul UE.

Klaus Iohannis a convocat o videoconferinta cu prefectii: La discutiile despre gestionarea epidemiei de COVID-19 participa si mai multi membri ai Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, la ora 13. 00 o videoconferinta cu prefectii pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, informeaza Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis, discutii.

Klaus Iohannis, catre prefecti: Nu deveniti sursa de stiri panicarde. Sa luam deciziile cu mintea limpede. Trebuie sa fim fiermi!

Presedintele Klaus Iohannis participa joi de la ora 13. 00 la Palatul Cotroceni la o videoconferinta pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19. Printre participanti se regasesc premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat.

Klaus Iohannis, sedinta la ora 11.00 pe tema Planului National de Relansare si Rezilienta

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri, de la ora 11. 00, la o sedinta pe tema Planului National de Relansare si Rezilienta. La intalnire participa premierul Ludovic Orban, ministrul Finantelor Florin Citu si ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos.

Klaus Iohannis organizeaza azi la Cotroceni o sedinta de evaluare a masurilor privind gestionarea pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis participa marti de la ora 15. 00 la o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19. Printre participanti se mai regasesc premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii Nelu Tataru sau seful DSU Raed Arafat.

Ultima ora de la Palatul Cotroceni! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Ce le-a transmis presedintele romanilor

In aceasta dimineata Klaus Iohannis a avut o videoconferinta cu prefectii din tara. La videconferinta de la Cotroceni a participat si Ludovic Orban si ministrii implicati direct in luarea de masuri anti-pandemie. Masurile luate de Guvern dau rezultate in sedinta de astazi de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a stat de vorba cu prefectii din .

Klaus Iohannis a convocat la Cotroceni o sedinta pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. Participa membri ai Guvernului si specialisti

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat marti, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pe doi ministri si mai multi experti in sanatate, pentru o discutie despre gestionarea epidemiei de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )