Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa alegerile parlamentare, la ora 18:00

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa alegerile parlamentare, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este vorba de prima declaratie a sefului statului dupa alegerile parlamentare de duminica, unde rezultatele provizorii indica o victorie a PSD, dar fara conturarea unei majoritati de stanga. continuă pe Hotnews

VIDEO Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa parlamentare: Se cristalizeaza rapid o coalitie de centru dreapta care va putea propune un guvern PSD poate in fine sa ramana in afara deciziei politice

Partidele de centru dreapta au obtinut peste 50% din voturi la alegerile parlamentare si se cristalizeaza rapid o coalitie din acest spectru politic care va putea propune un guvern, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, in prima declaratie dupa parlamentarele de duminica, in care PSD este pe primul loc, cu aproape 30%, urmat de PNL 25,53%) si USR-PLUS 15,53%).

Vedeta din Romania care a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Ieri a prezentat ultima emisiune

Gata, e oficial, a prezentat ultima sa emisiune! Aceasta este vedeta din Romania care a parasit celebrul post TV chiar dupa alegerile parlamentare. Cine a plecat de la Realitatea Plus Dupa zece ani, o vedeta din Romania a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Este vorba despre Claudiu Popa care a prezentat ultima emisiune, .

Ce a facut Smiley cand a vazut rezultatele voturilor. Ce s-a intamplat dupa alegerile parlamentare

Smiley a facut un gest aparte cand a auzit rezultatul final al voturilor din cadrul alegerilor parlamentare de anul acesta. Ce s-a intamplat cu artistul? Vedeta tocmai ce ii oferise Ginei Pistol un cadou pentru Mos Nicolae. Gestul lui Smiley cand a vazut rezultatele voturilor la alegeri Smiley a ramas masca in urma rezultatelor alegerilor .

Surpriza uriasa dupa alegerile parlamentare. Rezultate partiale BEC dupa numararea a 95% din voturi

Biroul Electoral Central a numarat deja 95% din voturi, iar rezultatele partiale reflecta o mare schimbare de perspectiva a romanilor. Potrivit rezultatelor oficiale de pana acum, PSD se afla pe primul loc in preferintelor romanilor, urmat de PNL si USR-PLUS. O alta surpriza la alegerile locale a fost aparitie partidiului AUR, o formatiune politica necunoscuta, .

Fenomenul partidului AUR si o radiografie a societatii romanesti, dupa alegerile parlamentare. Sociologul Gelu Duminica: Romania reala s-a simtit abandonata de partidele mari

Intr-un interviu acordat HotNews. ro, sociologul Gelu Duminica face o radiografie a societatii romanesti, dupa alegerile parlamentare castigate de PSD si a caror surpriza a fost Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). El spune ca multi dintre cei care au votat AUR nu au auzit in viata lor ce vrea acest partid, dar si-au gasit in el salvatorii, pentru ca s-au simtit abandonati de partidele mari.

Klaus Iohannis face primele declaratii in urma alegerilor parlamentare 2020, in direct pe B1 TV, de la ora 18:00

Klaus Iohannis va oferi prima reactie dupa comunicarea rezultatelor alegerilor parlamentare din 2020. Declaratiile presedintelui vor putea fi urmarite in aceasta seara, de la ora 18:00, in direct, pe B1.

Klaus Iohannis face primele declaratii in urma alegerilor parlamentare 2020, in direct pe B1 TV, de la ora 18:00

Klaus Iohannis va oferi prima reactie dupa comunicarea rezultatelor alegerilor parlamentare din 2020. Declaratiile presedintelui vor putea fi urmarite in aceasta seara, de la ora 18:00, in direct, pe B1.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis: PSD a scazut dramatic. Se cristalizeaza o coalitie de centru-dreapta care sa propuna un guvern de coalitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in prima reactie dupa alegerile parlamentare de duminica, faptul ca se contureaza un guvern de centru-dreapta, formatiunile de dreapta fiind adevaratele castigatoare ale competitiei, cu toate ca PSD e pe primul loc.

Klaus Iohannis: Avem sansa istorica de a alege un Parlament mai bun. Dragi romani, va rog, mergeti la vot! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile parlamentare, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la sectia de votare la ora 9. La iesirea de la vot, Klaus Iohannis a.

Alegerile parlamentare 2020 vazute de presa straina: Alegerile parlamentare din Romania, surprinzator de stranse

Alegerile parlamentare din Romania au fost minutios analizate de cele mai importante publicatii internationale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )