Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni seara, ca, cel mai probabil, va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare, comentand ironic ca nu vrea sa incarce agenda actualului Legislativ, care trebuie sa se ocupe de o campanie electorala curata si de gasirea unor candidati fara dosare penale. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Voi face o propunere pentru sefia SIE noului Parlament, dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu s-a gandit deocamdata la numirea unui nou director al Serviciului de Informatii Externe SIE), dupa demisia lui Mihai Razvan Ungureanu, si ca va veni cu o propunere in acest sens dupa alegeri, pe care o va adresa noului Parlament.

Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la conducerea Serviciului de Informatii Externe: Klaus Iohannis i-a acceptat demisia (VIDEO)

Mihai Razvan Ungureanu si-a depus demisia de la sefia Serviciului de Informatii Externe. Acesta era director SIE incepand din 30 iunie 2015. Administratia Prezidentiala prin vocea purtatorului de.

Klaus Iohannis: Sper ca la anul pe vremea asta sa va pot prezenta proiectul nostru de tara, care va descrie unde vrem sa isi gaseasca Romania locul in UE. Educatia, parte esentiala

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis vineri elevilor Colegiului National Pedagogic Carol I din Campulung Muscel judetul Arges) ca o generatie educata nu se poate construi viitorul, educatia fiind o parte esentiala a proiectului tara pe care Administratia Prezidentiala spera sa il poate prezenta anul viitor. Proiectul de tara isi propune sa descrie unde vrem sa isi gaseasca Romania locul in UE, precum si caile de a ajunge acolo.

Cine este generalul Silviu Predoiu, care asigura interimatul la SIE, dupa demisia lui Mihai Razvan Ungureanu

Generalul Silviu Predoiu va asigura interimatul la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE), dupa ce Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat demisia.

Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru marti (VIDEO)

Marti, 27 septembrie, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii la Palatul Cotroceni la ora 12. Sedinta vine dupa participarea presedintelui Klaus Iohannis la summitul liderilor de stat din.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a moartii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a mortii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Domnule Presedinte, opriti-va!

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste de strada pentru a-si atinge scopurile politice, cel mai recent exemplu in acest sens fiind cel al mortii politistului.

Istoricul Neagu Djuvara si filosoful Mihai Sora, decorati de Klaus Iohannis: Ati trasat in domeniile istoriei si filosofiei repere de cunoastere deosebite

Presedintele Klaus Iohannis le-a conferit, luni, istoricului Neagu Djuvara si filosofului Mihai Sora Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, in cadrul unei ceremonii care a .

Ion Cristoiu: Regizorii miscarii spontane l-au tras pe sfoara pe Klaus Iohannis. Declaratia presedintelui a fost scrisa pe baza unei fagaduieli desarte

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni de pe blogul sau despre cum Klaus Iohannis a fost pacalit cu privire la grandoarea manifestatiei asa zisa spontana, organizata pentru a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )