Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis: Voi face o propunere pentru sefia SIE noului Parlament, dupa alegeri

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Voi face o propunere pentru sefia SIE noului Parlament, dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu s-a gandit deocamdata la numirea unui nou director al Serviciului de Informatii Externe SIE), dupa demisia lui Mihai Razvan Ungureanu, si ca va veni cu o propunere in acest sens dupa alegeri, pe care o va adresa noului Parlament. continuă pe Hotnews

Iohannis: Nu voi face acum o propunere la sefia SIE. Cred ca Parlamentul va fi foarte ocupat cu alegerile si, sper eu, cu a gasi candidati care nu au dosare penale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la sefia SIE din motive medicale si ca el nu va face o noua propunere pentru sefia serviciului catre actualul Legislativ pentru c.

Klaus Iohannis va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni seara, ca, cel mai probabil, va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare, comentand ironic ca nu vrea sa incarce agenda actualului Legislativ, care trebuie sa se ocupe de o campanie electorala curata si de gasirea unor candidati fara dosare penale.

Klaus Iohannis cere Guvernului sa gaseasca metode pentru a-i sprijini pe oameni sa isi consolideze imobilele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, ca nu a simtit cutremurul de sambata dimineata, aratand ca Guvernul trebuie sa-i sprijine pe romanii care vor sa-si consolideze imobilele, potrivit Mediafax. El a indemnat Guvernul sa gaseasca metode pentru a-i ajuta concret pe romanii care vor sa-si consolideze imobilele a caror structura ar putea fi afectat de un seism de proportii.

Iohannis: SIE va avea sef interimar. Voi face o propunere Parlamentului dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, dupa demisia lui MRU de la sefia SIE, ca Serviciul de Informatii Externe va fi condus in continuare de seful interimar, generalul Silviu Predoiu, si va veni cu o.

Dragnea: Sper ca demisia lui Razvan Ungureanu de la sefia SIE sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran

Sper ca demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la sefia SIE sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran, a scris Liviu Dragnea intr-o postare pe Facebook. O demisie e o demisie si nu o.

VIDEO. Presedintele Klaus Iohannis face noi precizari despre cazul Oprea: Parlamentarii inca voteaza la comanda partidului din care fac parte. Persoana implicata poate demisiona, daca vrea sa detensioneze situatia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca este foarte mahnit si revoltat ca parlamentarii inca voteaza la comanda partidului din care fac parte.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a moartii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a mortii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Domnule Presedinte, opriti-va!

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste de strada pentru a-si atinge scopurile politice, cel mai recent exemplu in acest sens fiind cel al mortii politistului.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru militarii romani raniti in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat duminica solidaritatea cu militarii romani raniti in Afganistan, carora le-a transmis sanatate si recuperare grabnica. Am aflat cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )