Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului o lege spre reexaminare

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului o lege spre reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri, Parlamentului, spre reexaminare, actul normativ care modifica Legea fondului funciar nr. 181991, invocand o formulare din textul documentului. Seful statului. continuă pe Antena3

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis si-a reluat si pe Facebook criticile formulate la adresa Guvernului. Guvernul a primit un nou cartonas rosu. Organismul anticoruptie al Consiliului Europei, GRECO, arata,.

Iohannis a trimis spre reexaminare Legea fondului funciar

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, actul normativ care modifica L.

Iohannis a trimis spre reexaminare modificarea Legii fondului funciar

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea Legii fondului funciar nr.

VIDEO Klaus Iohannis: Solicit Guvernului sa initieze un proiect de lege in conformitate cu vointa cetatenilor si recomandarile GRECO Sa corecteze si aceasta anomalie, Sectia speciala - UPDATE

Prin rapoartele GRECO, Guvernul PSD-ALDE a primit un nou cartonas rosu din partea forurilor europene legat de justitie, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis. El a cerut Executivului sa vina cu o initiativa legislativa pentru a corecta legile justitiei si legislatia penala si anomalia care este Sectia speciala de anchetare a magistratilor. Presedintele a precizat ca decizia va apartine Parlamentului, dar Guvernul trebuie sa aiba aceasta initiativa.

Klaus Iohannis, dupa promulgarea Legii pensiilor: Pensiile sunt prea mici, se impune o astfel de lege

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici. Pot sa va spun doua lucruri certe. Primul,.

Klaus Iohannis: Dancila incearca printr-o JALNICA MANIPULARE sa convinga ca nu da OUG pe justitie. Solicit Guvernului sa elaboreze un proiect de lege in acord cu vointa populara si cu recomandarile GRECO (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa publicarea raportului GRECO, ca Guvernul Dancila nu a inteles nimic din votul romanilor din 26 mai. Presedintele afirma caViorica Dancila incearca.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: S-a terminat cu mimarea democratie de catre presedintele tuturor romanilor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta politica profund neconstitutionala cu PNL, ordona Guvernului sa elaboreze un proiect de lege in domeniul.

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii administratiei publice locale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si comple.

KLAUS IOHANNIS: Raportul GRECO - cartonas rosu pentru PSD-ALDE

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va avea actiuni comune cu PNL, al carui candidat va fi la alegerile din toamna, urmand sa aiba o abordare de campanie asa cum se asteapta romanii. ---- * ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )