Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un numar de 1.540 de calaraseni au primit a doua doza de vaccin anti-COVID

Adevărul Adevărul,
Un numar de 1.540 de calaraseni au primit a doua doza de vaccin anti-COVID

Peste 7. 300 de persoane au fost vaccinate in judetul Calarasi, 1. 540 dintre acestea primind a doua doza de imunizare impotriva COVID-19. Autoritatile au anuntat ca nu au fost inregistrate reactii adverse majore. continuă pe Adevărul

Papa Francisc a primit miercuri cea de-a doua doza de vaccin impotriva Covid-19

Surse de la Vatican anunta ca Papa Francisc a primit miercuri cea de-a doua doza de vaccin Covid. Dupa cum fusese stabilit, la trei saptamani dupa prima doza, pe care a primit-o in data de 13 ianuarie, Papa Francisc s-a intors astazi la ambulatoriul infiintat in sala Paul al VI-lea de la Vatican pentru a finaliza procesul de imunizare impotriva virusului, scrie ANSA, citata de Rador.

Medicii anunta reactiile la a doua doza de vaccin. Acestea sunt mai severe decat dupa prima doza

Reactiile dupa a doua doza de vaccin pot fi ceva mai zgomotoase. E un semn ca organismul reactioneaza, spun medicii.

Sefa DSP Dolj, infectata cu SARS CoV-2 dupa a doua doza de vaccin

Sefa Directiei de Sanatate Publica Dolj a avut un rezultat pozitiv la testul COVID, la 3 zile dupa rapelul vaccinului. Femeii i-a fost administrata a doua doza de vaccin pe data de 26 ianuarie. La cateva zile insa, a avut simptome, s-a testat, iar rezultatul a fost pozitiv.

Sefa DSP Dolj a fost depistata pozitiv la SARS-CoV-2 dupa a doua doza de vaccin. Cum este explicata situatia

Valeria Andreescu, directorul executiv al Directiei de Sanatate Publica Dolj, a fost confirmata pozitiv la trei zile dupa ce i-a fost administrata a doua doza de vaccin. Sotul, si el angajat DSP, este in aceeasi situatie. La fel si soacra directoarei.

Medicul Emilian Imbri, semnal de alarma cu privire la reactiile aparute dupa a doua doza de vaccin. Ce se intampla, de fapt

Managerul Spitalului Victor Babes, medicul Emilian Imbri, avertizeaza cetatenii asupra reactiilor aparute in urma administrarii celei de-a doua doza a vaciinurilor anti-covid-19. Potrivit acestuia, un numar mai mare de persoane a acuzat reactii dupa rapel. Pentru a preveni fenomenul ,,panicarea populatiei, celebrul medic explica motivele acesei reactii ale organismului. Cu ce reactii se pot confrunta .

Israel: 0,044% dintre cei vaccinati au facut Covid dupa o saptamana de la a doua doza de vaccin PfizerBioNtech

Cu peste o treime din populatie vaccinata impotriva Covid-19 in numai o luna si jumatate, Israelul a devenit un laborator global al campaniei de vaccinare. Primele date demonstreaza eficacitatea vaccinului, dar expertii considera ca inca nu avem suficiente informatii concludente.

MINISTERUL SANATATII: A fost inregistrata o reactie adversa rara dupa a doua doza de vaccin Pfizer

O reactie adversa rara dupa administrarea celei de a doua doze de vaccin Pfizer a fost inregistrata de Institutul National de Sanatate Publica.

MINISTERUL SANATATII: A fost inregistrata o reactie adversa rara, paralizie temporara faciala, dupa a doua doza de vaccin Pfizer

O reactie adversa rara dupa administrarea celei de a doua doze de vaccin Pfizer a fost inregistrata de Institutul National de Sanatate Publica.

A doua doza de vaccin anti-COVID ar purea avea efecte mai zgomotoase. Medicul Emilian Imbri: Este reactia organismului, care de data asta reactioneaza, creand anticorpi

Vaccinul anti-COVID, la momentul actual, se administreaza in doua doze, infiderent daca vorbim despre serul dezvolt de Pfizer, Moderna sau cel de la AstraZeneca. Medicul Emilian Imbri explica insa ca efectele.

Ce se intampla, de fapt, dupa ce te vaccinezi cu a doua doza anti-COVID. Trebuie sa afli urgent

Dupa a doua doza de vaccin este posibil sa existe reactii ceva mai zgomotoase, care nu dureaza mai mult de o zi. Acestea ar putea fi semnul ca organismul, alertat de la prima doza,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )