Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis sceptic ca MCV va fi ridicat pentru Romania in urmatorul an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis sceptic ca MCV va fi ridicat pentru Romania in urmatorul an

Presedintele Klaus Iohannis se arata sceptic cu privire la faptul ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) ar fi putea fi ridicat pentru Romania in urmatorul an. Dupa o guvernare catastrofala, vadit anti-justitie, vadit pe politizarea justitiei, cine s-a asteptat sa avem un raport mai bun?, spune Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta anuntaca Viorica Dancilaa ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis

Scorul obtinut de Mircea Diaconu nu este conform asteptarilor, iar Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis, a scris presedintele Pro Romania, Victor Ponta,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Carmen Iohannis a votat singura la Sibiu: Am votat pentru Romania normala si va invit pe toti la vot

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat, ca este optimista si ca este o zi foarte importanta, de aceea este foarte important sa.

Gabriela Firea, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Fuga e rusinoasa

Gabriela Firea il ironizeaza pe Klaus Iohannis pentru ca refuza invitatia la dezbatere lansata de Viorica Dancila. De pe net!? Pe principiul : fuga e rusinoasa dar sanatoasa! Pentru el, nu pentru.

Klaus Iohannis: MCV nu va fi eliminat. Nu stiu cine s-a asteptat sa avem un raport mai bun (VIDEO)

Mecanismul de Cooperare si de Verificare MCV) nu va fi eliminat, insa nu mi-a cazut bine modul in care Comisia a diferentiat Romania si Bulgaria, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei.

Klaus Iohannis, principalele declaratii din prima conferinta de campanie: Dezbaterea cu Dancila, razboiul cu PSD, Colectiv si soarta lui Arafat, MCV, demiterea lui Kovesi, relatia cu Rusia

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa de la sediul PNL, in care a dezbatut principalele teme de actualitate. Prezidentiabilul PNL a atacat inca o data PSD, afirmand ca.

Klaus Iohannis, principalele declaratii din prima conferinta de campanie: Dezbaterea cu Dancila, razboiul cu PSD, Colectiv si soarta lui Arafat, MCV, demiterea lui Kovesi, relatia cu Rusia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa de la sediul PNL, in care a dezbatut principalele teme de actualitate. Prezidentiabilul PNL a atacat inca o data PSD, afirmand ca.

CTP il sustine pe Klaus Iohannis: Cum sa te intalnesti cu cineva care e atat de jos? Solutia salvatoare pentru presedinte

Gazetarul CTP il sustine pe Klaus Iohannis in decizia sa de a nu se confrunta direct cu Viorica Dancila, dezbatere dorita de public. CTP il sustine pe Klaus Iohannis Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Romania, organizate pe 10 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis, sustinut de PNL, si liderul social-democratilor, Viorica Dancila, au intrat .

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis: Am votat pentru Romania normala si sper sa primesc confirmarea ca romanii isi doresc acelasi lucru

Presedintele Klaus Iohannis a votat la ora 9. 10, la Liceul Jean Monnet din Capitala, declarand ca a votat pentru Romania normala si ca spera sa primeasca confirmarea ca foarte multi romani isi doresc acelasi lucru.

Klaus Iohannis a votat la prezidentiale: Am votat pentru Romania normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a votat pentru o Romanie normala. Este o zi extrem de importanta pentru Romania, dar recunosc ca si pentru mine personal. Am.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )