Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis - sedinte de lucru cu premierul si mai multi membri ai Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis - sedinte de lucru cu premierul si mai multi membri ai Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis va avea, astazi, la Palatul Cotroceni, doua sedinte de lucru cu premierul Florin Citu si mai multi membri ai Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, sedinte la Cotroceni. Ce a discutat cu prim-ministrul Florin Citu, vicepremierul Dan Barna si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, doua sedinte la Palatul Cotroceni. La prima intrevedere au fost convocati vicepremierul Dan Barna si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, iar la a doua premierul.

Klaus Iohannis a eliberat din functie mai multi magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati, ca urmare a pensionarii acestora, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis va avea doua sedinte de lucru la Cotroceni, cu membrii Guvernului: Florin Citu, Raluca Turcan si Vlad Voiculescu, printre cei chemati de presedinte la discutii

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, doua sedinte, la Palatrul Cotroceni, cu membri ai Guvernului. O prima intrevedere va avea loc la ora 14. 00, discutie la care au fost convocati vicepremierul Dan.

Klaus Iohannis: E nevoie de investitii semnificative in spitale. Tragedii precum cele din ultimele luni nu trebuie sa se mai intample (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa o sedinta cu premierul Florin Citu si mai multi ministri, ca e nevoie de investitii semnificative in sistemul de sanatate din Romania si de.

Klaus Iohannis: Pana in aprilie vom avea un plan coerent pentru fondurile europene. Care sunt prioritatile anuntate de presedinte VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri, intr-o declaratie de presa, ca a discutat cu premierul dar si mai multi ministri din Guven despre proiectele din cadrul PNRR. Seful Statului a explicat ca printre prioritati se va regasi domeniul sanatatii, educatia si locurile de munca.

Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe Florin Citu, Dan Barna si Cristian Ghinea

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta de lucru, marti la Palatul Cotroceni, de la ora 16. 00, cu premierul Florin Citu, viceprim-ministrul Dan Barna si ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea, informeaza Administratia Prezidential.

Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe Florin Citu, Dan Barna si Cristian Ghinea pentru a discuta despre PNRR

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta de lucru, marti la Palatul Cotroceni, de la ora 16. 00, cu premierul Florin Citu, viceprim-ministrul Dan Barna si ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea, informeaza Administratia Prezidentiala.

Mai multi magistrati, eliberati din functie de Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati, ca urmare a pensionarii acestora. Mai exact, trei magistrati au fost eliberati din func.

Cand scapa Romania de pandemia de covid-19, de fapt. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Toata lumea se intreaga acelasi lucru deja de luni bune: cand ne vom relua vietile de dinainte de pandemie. Klaus Iohannis vine cu precizari despre perioada pe care o asteptam cu totii. Ce spune seful statului despre criza sanitara? Cand va scapa Romania de pandemia de COVID-10? Detalii Klaus Iohannis Presedintele Romania a sustinut astazi .

Klaus Iohannis: Trebuie sa investim in scoli! Sistemul romanesc de invatamant are nevoie de foarte multi bani (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat nevoie de investitii in scoli si spune ca sistemul romanesc de invatamant are nevoie de foarte multi bani.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )