Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele pentru numirea sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a ignorat avizul CSM si a semnat decretele de numire a noilor procurori sefi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele de numire pentru procurorii sefi propusi de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Seful statului a ignorat astfel avizul negativ dat de catre Sectia pentru procurori a CSM pentru Gabriela Scutea si Giorgiana Hosu.

Iohannis, dupa ce a semnat decretele de numire a procurorilor sefi: Am considerat avizul CSM destul de superficial (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a decis sa accepte propunerile inaintate de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT, in ciuda a doua avize negative date de.

Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General. Lista completa

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a luat decizia persoanelor ce vor conduce DNA, DIICOT si Parchetul General. Care sunt decretele semnate de presedinte? Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General Presedintele Romaniei a semnat deja decretele la numirea noilor procurori-sefi. Cei trei vor fi: Gabriela Scutea la .

Klaus Iohannis a semnat: Gabriela Scutea este noul procuror general, Crin Bologa va fi seful DNA, Giorgiana Hosu va conduce DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de numire a noilor sefi de Parchete. Astfel Gabriela Scutea va fi noul procuror general, Crin-Nicu Bologa va conduce Directia Nationala Anticoruptie iCCJ),.

Klaus Iohannis a semnat numirea noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General

Klaus Iohannis a semnat decretele privind numirea in functii a noilor sefi la Parchetul general-Gabriela Scutea, DNA-Crin Bologa si DIICOT-Giorgiana Hosu, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Propunerile au fost facute de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu.

DOCUMENT Cum le-a aparat Predoiu pe Scutea si Hosu in fata lui Iohannis Ministrul Justitiei acuza sectia de procurori a CSM ca le-a facut procese de intentie candidatelor la sefia Parchetului General si DIICOT

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, sustine in adresa in care ii cere presedintelui Klaus Iohannis numirea sefilor marilor parchete, ca sectia de procurori a CSM care a avizat negativ propunerile Gabrielei Scutea, la Parchetul General, si Giorgianei Hosu, la DIICOT, a facut procese de intentie celor doua candidate, iar anumite exprimari malitioase din hotarari sunt de natura a pune sub semnul intrebarii obiectivitatea concluziilor. Iohannis: avizul CSM - negativ pentru Gabriela Scutea si Giorgiana Hosu - a fost partial destul de superficial. Cum motiveaza CSM avizul negativ pentru Giorgiana Hosu, propusa la sefia DIICOT: Este superficiala, nu are capacitate de asumare a raspunderii Despre Scutea: isi concentreaza atentia pe cauze de o complexitate mica.

Klaus Iohannis: Cei trei candidati propusi de Predoiu la sefia parchetelor, foarte buni Avizul CSM, partial destul de superficial

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca cei trei candidati propusi de ministrul Catalin Predoiu la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT, pe care el i-a numit joi, sunt foarte buni, iar avizul CSM - negativ pentru Gabriela Scutea si Giorgiana Hosu - a fost partial destul de superficial.

Liviu Plesoianu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Si-a sters azi mizeria falsitatii si noroiul lozincilor de pe bocancii prezidentiali

Liviu Plesoianu a criticat in termeni duri decizia lui Klaus Iohannis de numire a procurorilor in functii de conducere fara avizul CSM. Iohannis si-a sters azi mizeria falsitatii si noroiul lozincilor de pe bocancii prezidentiali, a spus Plesoianu.

Predoiu, despre Scutea si Hosu, care au primit aviz negativ de la CSM pentru sefia Parchetului General si DIICOT: Cred in procurorii pe care i-am propus si o sa ii apar

Ministrul propus al Justitiei, Catalin Predoiu, nu ia in calcul sa isi retraga propunerile pentru sefia Parchetului General si DIICOT, chiar daca acestea au primit aviz negativ din partea Consiliului Superior al Magistraturii. Este vorba despre Gabriela Scutea, propusa pentru functia de procuror general, si Giorgiana Hosu, propusa pentru functia de procuror-sef al DIICOT. Predoiu a spus marti ca el crede in procurorii pe care i-a propus si ca ii va apara.

Klaus Iohannis: Procurorii pe care i-am numit in functii sunt foarte buni. Avizul CSM mi s-a parut partial destul de superficial

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, e de parere ca procurorii pe care i-a numit joi in functii de conducere sunt foarte buni, iar concursul a fost organizat bine si corect. Avizul CSM, insa, a fost partial destul de superficial, a spus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )