Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis: Sunt cutremurat / Am indicii ca ignorarea normelor si a legilor a dus la aceasta tragedie

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Sunt cutremurat / Am indicii ca ignorarea normelor si a legilor a dus la aceasta tragedie

Presedintele Klaus Iohannis ajuns joi la Spitalul Floreasca, unde a declarat, inainte de a vizita persoanele ranite, ca are indicii ca tragedia de la clubul Colectiv s-a produs din cauza ignorarii normelor si a legilor. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca o asemenea tragedie a fost posibila in mijlocul Bucurestiului

Presedintele Klaus Iohannis, care a ajuns, sambata, la Spitalul Floreasca, unde sunt internate o parte din victimele din Club Colectiv, s-a declarat revoltat ca s-a putut intampla asa ceva in mijlocul Bucurestiului, spunand ca are indicii ca tragedia s-a produs din cauza ignorarii legilor.

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca o asemenea tragedie a fost posibila in mijlocul Bucurestiului. Presedintele s-a dus la locul incendiului

Presedintele Klaus Iohannis, care a ajuns, sambata, la Spitalul Floreasca, unde sunt internate o parte din victimele din Club Colectiv, s-a declarat revoltat ca s-a putut intampla asa ceva in mijlocul Bucurestiului, spunand ca are indicii ca tragedia s-a produs din cauza ignorarii legilor. Presedintele a ajuns la locul accidentului. El a tinut un moment de reculegere.

LIVE TEXT SRI: Doi spanioli si un italian, printre raniti / Raed Arafat: 17 dintre morti nu sunt inca identificati / La ISU nu exista niciun document pentru autorizarea evenimentului / Banicioiu: Trei zile de doliu national

Raed Arafat a anuntat sambata dimineata intr-o conferinta de presa tinuta la Guvern ca din cele 27 de persoane care au murit in tragedia din clubul Colective, 17 sunt inca neidentificate. De asemenea, din cei 146 de raniti internati, cinci nu au fost inca identificati. Secretarul de stat a spus ca este posibil sa apara si alte decese pentru ca in cazul unor pacienti exista un pronostic foarte rezervat Arafat a spus si ca la ISU Bucuresti nu exista niciun document pentru autorizarea activitatii care se desfasura in locatia respectiva. 45 Presedintele Klaus Iohannis va ajunge la locul tragediei in jurul orei 12. 31Medic Floreasca: doar la Revolutie a fost o astfel de mobilizare a resurselor materiale si umane. 27 Parchetul General a preluat ancheta tragediei din Clubul Colectiv11:20 Klaus Iohannis a parasit spitalul Floreasca: Majoritatea persoanelor internate erau inconstiente11:03: Klaus Iohannis: Sunt cutremurat / Am indicii ca ignorarea normelor si a legilor a dus la aceata tragedie11. 06O echipa de specialisti din Petrosani a sosit la Bucuresti pentru a investiga cauzele incendiului10:58 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la spitalul Floreasca10:53 SRI: Doi spanioli si un italian, printre raniti10. 33 Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu Raed Arafat si Gabriel Oprea va avea loc la ora 12. 00 la Cotroceni.

Mesajul presedintelui Iohannis dupa dezastrul din Club Colectiv: Sunt cutremurat. Asigur familiile de intregul sprijin al celor implicati in operatiunile de salvare

Sunt cutremurat si profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs in aceasta seara in centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toti, pentru natiunea noastra si pentru mine personal. in aceste momente dureroase, imi exprim intreaga compasiune si solidaritate fata de familiile celor afectati de aceasta tragedie.

Klaus Iohannis, dupa demiterea guvernului de la Chisinau: Parcursul european al Moldovei trebuie sa continue

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca este necesara formarea grabnica a unui guvern stabil la Chisinau, dupa demiterea cabinetului Strelet, si a subliniat ca este necesar sa continue parcursul european al Republicii Moldova.

VIDEO O coloana oficiala, probabil a presedintelui Klaus Iohannis, claxonata strident de soferii blocati in trafic

O coloana oficiala, despre care DC News spune ca era a presedintelui Klaus Iohannis a fost claxonata insistent de soferii din jur, blocati in trafic pentru a elibera drumul masinilor din coloana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )