Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis a trimis MJ cererea de urmarire penala a fostilor ministri Tanasescu, Vladescu, Pogea si Dan Ioan Popescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a trimis MJ cererea de urmarire penala a fostilor ministri Tanasescu, Vladescu, Pogea si Dan Ioan Popescu

Cererea de urmarire penala a fostilor ministri Mihai Tanasescu, Sebastian Vladescu, gheorghe Pogea si Dan Ioan Popescu a fost transmisa de catre Klaus Iohannis catre ministrul Justitiei. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis a aprobat urmarirea penala a fostilor ministri Tanasescu, Vladescu, Pogea si Dan Ioan Popescu

Presedintele Klaus Iohannis a avizat pozitiv cerererile de urmarire penala a fostilor ministri Mihai Tanasescu, Sebastian Vladescu, Gherghe Pogea si Dan Ioan Popescu.

Iohannis transmite cererea de urmarire penala a celor patru fosti ministri in dosarul Rompetrol II

ACTUALIZARE 12:25 Tariceanu despre dosarul Rompetrol II: A facut foarte bine Iohannis, deciziile politice nu pot fi cenzurate de Parchet Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca presedintele Klaus Iohannis a facut foarte bine ca a transmis ministrului Justitiei cererile de urmarire penala pentru patru fosti ministri in dosarul Rompetrol II, acesta aratand ca demersul respectiv este un mesaj pentru viitorii ministri, insa a specificat ca deciziile politice nu pot fi cenzurate de Parchet, potrivit unor surse din presa.

Iohannis transmite cerere de urmarire penala a celor patru fosti ministri in dosarul Rompetrol II

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, ministrului Justitiei cererea de urmarire penala pentru patru fosti ministri, Mihai Tanasescu, Dan Ioan Popescu, Sebastian Vladescu si Gheorghe Pogea in dosarul Rompetrol II.

Patru fosti ministri au ramas fara imunitate. Iohannis da unda verde cererilor de urmarire penala ale DNA (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a aprobat cererile de urmarire penala ale Directiei Nationale Anticoruptie, ridicand imunitatea a patru fosti ministri, arata B1 TV. Astfel, presedintele a.

Presedintele Iohannis a dat unda verde. Patru fosti ministri, urmariti penal

Presedintele Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a patru fosti ministri. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis marti, 31 mai a. c. , Ministrului Justitiei cererea de.

Klaus Iohannis trimite Parlamentului spre reexaminare Legea privind reglementarea acordarii titlului de doctor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, marti, spre reexaminare Parlamentului Legea pentru aprobarea OUG nr. 4/2016 privind modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr. 1/2011, care reglementeaza acordarea titlului de doctor.

Victor Ponta, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Sa ne rugam la Dumnezeu sa nu ne atace Rusia in weekend

Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a raspuns lui Vladimir Putin, privind instalatia militara de la Deveselu. Hai ca dupa 5 zile a ajuns si Iohannis la servici si .

Klaus Iohannis, la plimbare cu bicicleta si un alai de SPP-isti dupa el

Presedintele Klaus Iohannis a fost filmat in timp ce pedala pe bicicleta, cu agentii de paza pe urma lui, intr-un parc din Sibiu. De altfel, Iohannis anunta inca de ieri de cand a venit l.

Klaus Iohannis, reactie intarziata: Dupa patru zile s-a decis sa raspunda amenintarilor facute de Putin la adresa Romaniei (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut prima reactie dupa ce liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenintat tara noastra, in contextul inaugurarii scutului de la Deveselu. Reactia sa vine.

Klaus Iohannis: Acum, o motiune de cenzura este un act politicianist. Gorghiu: PNL nu va sustine un demers de doi lei al PSD

Presedintele Klaus Iohannis nu gaseste oportuna depunerea unei motiuni de cenzura, in contextul in care PSD si ALDE ameninta Guvernul Cuiolos cu o tentativa de daramare in Parlament, dupa alegerile locale.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )