Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Sa ne rugam la Dumnezeu sa nu ne atace Rusia in weekend

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Sa ne rugam la Dumnezeu sa nu ne atace Rusia in weekend

Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a raspuns lui Vladimir Putin, privind instalatia militara de la Deveselu. Hai ca dupa 5 zile a ajuns si Iohannis la servici si . continuă pe Antena3

Victor Ponta, critici la adresa Guvernului Ciolos

Fostul premier Victor Ponta, a sustinut luni seara, la Botosani, ca Romania nu este guvernata si si-a reafirmat speranta ca dupa alegerile parlamentare sa se formeze un nou guvern PSD, ALDE, UNPR, scrie.

Klaus Iohannis, reactie intarziata: Dupa patru zile s-a decis sa raspunda amenintarilor facute de Putin la adresa Romaniei (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut prima reactie dupa ce liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenintat tara noastra, in contextul inaugurarii scutului de la Deveselu. Reactia sa vine.

Cu cine voteaza Victor Ponta la Primaria Capitalei: Daca vreau o administratie eficienta, pe Gabi Firea, daca vreau revolutie, pe Nicusor Dan, daca vreau bun-simt, pe Daniel Barbu si daca sunt prostit, pe securitul Catalin Predoiu

Victor Ponta intervine in campania electorala pentru Primaria Capitalei. Fostul lider PSD se dezlantuie la adresa candidatului PNL la sefia Bucurestiului, Catalin Predoiu. Fostul premier vorbeste.

O declaratie de la presedinte, la presedinte: Traian Basescu, lectii in direct pentru Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, in contextul amenintarilor liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, la adresa Romaniei. Basescu a lansat.

Punctul de intalnire: Cum vede PNL revenirea lui Victor Ponta intr-o functie de stat

Radu Tudor a prezentat, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, o declaratie a fostului premier Victor Ponta cu privire la revenirea sa intr-o functie in stat. Victor Ponta a declarant ca.

Klaus Iohannis, la plimbare cu bicicleta si un alai de SPP-isti dupa el

Presedintele Klaus Iohannis a fost filmat in timp ce pedala pe bicicleta, cu agentii de paza pe urma lui, intr-un parc din Sibiu. De altfel, Iohannis anunta inca de ieri de cand a venit l.

Victor Ponta se vede din toamna intr-un guvern format din PSD-ALDE UNPR

Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au intersectat la Satu Mare in cadrul vizitelor prin tara pe care le fac in scopul de a sustine candidatii partidului la alegerile din 5 iunie. Victor Ponta a afirmat ca votul din 5 iunie va fi un semnal care ii da certitudinea ca dupa alegerile generale Romania va fi condusa de un guvern PSD - ALDE - UNPR.

Klaus Iohannis trimite Parlamentului spre reexaminare Legea privind reglementarea acordarii titlului de doctor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, marti, spre reexaminare Parlamentului Legea pentru aprobarea OUG nr. 4/2016 privind modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr. 1/2011, care reglementeaza acordarea titlului de doctor.

Klaus Iohannis a trimis MJ cererea de urmarire penala a fostilor ministri Tanasescu, Vladescu, Pogea si Dan Ioan Popescu

Cererea de urmarire penala a fostilor ministri Mihai Tanasescu, Sebastian Vladescu, gheorghe Pogea si Dan Ioan Popescu a fost transmisa de catre Klaus Iohannis catre ministrul Justitiei.

Victor Ponta: Nu voi veni eu in fruntea PSD, daca se retrage Dragnea

Fostul presedinte al social-democratilor Victor Ponta a exclus posibilitatea de a reveni la conducerea partidului dupa alegerile locale, afirmand ca, in cazul in care actualul lider al partidului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )