Libnet.ro
UNICEF

08:46

Klaus Iohannis: Victor Ponta este direct raspunzator de toate problemele ivite in PSD

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Victor Ponta este direct raspunzator de toate problemele ivite in PSD

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Bacau, ca premierul Victor Ponta este, in calitatea sa de presedinte al PSD, direct raspunzator de toate problemele ivite in PSD in ultima perioada, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis despre Victor Ponta: Este un om manevrat, un om al gastilor de partid

Candidatul Aliantei Crestin Liberale ACL) la Presedintie, Klaus Iohannis, l-a acuzat, miercuri seara, pe principalul sau contracandidat, social-democratul Victor Ponta, ca este un om manevrat si un un om al gastilor de partid, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis despre anchetele DNA: Este un lucru excelent ca DNA-ul se ocupa de aceste lucruri, mie imi convine si cred ca toata lumea vrea asta. / Despre gafa ca profesorii au ghinion: A fost un raspuns foarte neinspirat, imi cer scuze

Presedintele PNL si candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, la B1 Tv, cu referire la legea amnistiei si gratierii despre care se vorbeste in stenogramele cu membri ai PSD aparute luni, ca PNL a insistat ca aceasta lege sa fie introdusa in plen ca sa se voteze odata pentru totdeauna contra acestei legi. Se pare ca intr-adevar in PSD exista cercuri care au dorit sa promoveze aceasta lege pentru ei. In ceea ce priveste anchetele procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, Klaus Iohannis afirma ca Este un lucru excelent ca DNA-ul se ocupa de aceste lucruri. Mie imi convine si cred ca toata lumea vrea asta. Abia asteptam sa se finalizeze aceste dosare, sa intre la judecata si sa stim exact cine ce a facut si cine ce nu a facut.

Analiza Mediafax: Victor Ponta e lider detasat la simpatizanti pe Facebook, dar Klaus Iohannis si Monica Macovei au fani mai atasati

Mesajele lui Victor Ponta pe Facebook ajung la cel mai mare numar de simpatizanti in valori absolute, dar raportat la numarul de fani eficienta mesajelor lui Iohannis si Macovei este superioara, deoarece fanii sunt mai atasati si buni comunicatori, releva o analiza Mediafax ResearchMonitoring. Astfel, Monica Macovei este lider, cu o rata de engagement de 75%, urmata de Klaus Iohannis - 43%, Victor Ponta - 23%, Elena Udrea - 20%, Calin Popescu Tariceanu - 19% si Corneliu Vadim Tudor - 17%, arata analiza realizata in saptamana 13-19 octombrie.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: in 2015, dorim o motiune de cenzura. Trebuie sa scapam de o guvernare ineficienta

Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, este invitat marti seara la postul Realitatea TV, unde va discuta despre campania sa electorala, precum si despre scandalul stenogramelor DNA, in care sunt implicati mai multi politicieni importanti din PSD.

Klaus Iohannis, despre procesul cu ANI: Nu imi fac probleme. Am mai avut procese cu ANI si le-am castigat pe toate

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, despre procesul sau cu ANI, care il acuza de incompatibilitate, aratand ca nu are emotii in ceea ce.

Tehnologia minciunii la Victor Ponta

Ma preocupa de ceva vreme tehnologia pe care o foloseste Victor Ponta atunci cand manuieste neadevarul. Materie prima e destula, nu e zi in care sa nu primim marfa proaspata, dar cu toate acestea ajunsesem intr-un punct mort. Un text fabulos al lui Gabriel Liiceanu a avut darul de a-mi debloca situatia: Victor Ponta pur si simlu nu minte ca noi, toti ceilalti. El face arta.

Klaus Iohannis: in 2015, dorim o motiune de cenzura. Trebuie sa scapam de o guvernare ineficienta

Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca in anul 2015 Romania ar avea nevoie de o motiune de cenzura, pentru a scapa tara de o guvernare ineficienta.

VIDEO. Dragnea si Ghita vor sa conduca PSD dupa plecarea lui Victor Ponta

Sebastian Ghita, deputat PSD si foarte bun prieten cu premierul Victor Ponta -actual presedinte al PSD si proaspat autosuspendat din toate functiile pe care le avea in partid, a declarat, miercuri, ca va candida impreuna cu Liviu Dragnea pentru functiile de presedinte executiv si, respectiv, presedinte al PSD, in cadrul unui congres rapid ce va avea loc dupa alegerile prezidentiale.

Dragnea si Ghita vor sa conduca PSD dupa plecarea lui Victor Ponta

Sebastian Ghita, deputat PSD si foarte bun prieten cu premierul Victor Ponta -actual presedinte al PSD si proaspat autosuspendat din toate functiile pe care le avea in partid, a declarat, miercuri, ca va candida impreuna cu Liviu Dragnea pentru functiile de presedinte executiv si, respectiv, presedinte al PSD, in cadrul unui congres rapid ce va avea loc dupa alegerile prezidentiale.

UPDATE Victor Ponta se foloseste iar de imaginea Simonei Halep pentru a strange like-uri pe Facebook

Victor Ponta profita din nou de imaginea Simonei Halep pentru a strange mai multe like-uri pe pagina sa de Facebook. Imediat dupa victoria sportivei in fata Serenei Williams, a fost lansat un mesaj sponsorizat care poate induce in eroare utilizatorii de Facebook, fiind ademeniti sa dea like pentru pagina lui Victor Ponta. Mesajul este urmatorul: Felicitari, Simona Halep! Ne-ai facut sa fim mandri ca suntem romani! LIKE! Sub mesaj sunt doua poze cu Simona Halep si optiunea de Like Page sau, dupa caz, Imi place pagina. Un mesaj postat pe propria sa pagina imediat dupa succesul Simonei Halep a fost criticat de sute de comentatori. Reamintim ca in august, premierul Victor Ponta a fost criticat in publicatia britanica Daily Star dupa ce a utilizat un truc asemanator.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )