Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis: Victor Ponta s-a transformat dintr-o tanara speranta a politicii intr-o tanara dezamagire

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Victor Ponta s-a transformat dintr-o tanara speranta a politicii intr-o tanara dezamagire

Liderul PNL, Klaus Iohannis a declarat ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis catre Victor Ponta: Noi stim care este interesul Romaniei si nu ne vom face de minune

Victor Ponta le-a transmis, joi, o scrisoare presedintilor principalelor partide politice prin care le solicita sa sprijine candidatul Romaniei pentru portofoliul de comisar european pentru Politica Regionala, Corina Cretu.

Klaus Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire. / Victor Ponta: Fac un apel la domnul Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie. La randul sau, premierul a lansat, sambata, un apel la Klaus Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala, adaugand ca Iohannis este ultimul om care poate sa vorbeasca despre scoala si ca in scoala lucreaza profesori care nu fac averi din meditatii, potrivit Mediafax.

Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara.

Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie .

Klaus Iohannis: Ponta pune in pericol statul de drept. Stie ca nu poate castiga corect alegerile prezidentiale (VIDEO)

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa a ACL, ca Victor Ponta pune in pericol statul de drept prin ordonantele de urgenta adoptate de Guvern, facand referire la OUG.

VIDEO DNA a inceput urmarirea penala in rem in urma plangerii penale depuse de Klaus Iohannis privind OUG care permite migratia alesilor locali

Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarire penala in rem in urma plangerii penale depuse de liderul PNL Klaus Iohannis impotriva vicepremierului Liviu Dragnea pentru initierea OUG 55 privind migratia alesilor locali, au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai institutiei. Ordonanta de Urgenta a fost semnata de premierul Victor Ponta si contrasemnata de vicepremierii Gabriel Oprea si Liviu Dragnea.

Scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis, din partea sibienilor: Sute de familii sufera din cauza arogantei si indiferentei dumneavoastra

O tanara din Sibiu urmeaza modelul celei care i-a scris o scrisoare deschisa lui Victor Ponta si a scris una pentru primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Colceriu Elena-Denisa ii reproseaza edilului ca a plecat la.

Victor Ponta: Basescu nu stie sa munceasca si face galagie

Basescu nu stie sa munceasca si face galagie, spune premierul Victor Ponta. El ii sfatuieste pe tineri sa munceasca daca vor sa aibe bani, nu sa protesteze in strada, asa cum i-a indemnat.

Victor Ponta: Taxa pe stalp urmeaza sa fie redusa la 1%

Taxa pe constructii speciale, cunoscuta drept taxa pe stalp, urmeaza sa fie redusa de la 1,5% la 1% din valoarea constructiilor, a anuntat premierul Victor Ponta. Veniturile incasate din acest impozit vor.

Congresul PSD de la Alba Iulia / Victor Ponta a fost desemnat candidat la Presedintie. Ponta: Vreau sa nu mai traiesc intr-o tara bogata in care toate produsele se importa din alte tari

Congresul extraordinar al PSD a validat, vineri, cu unanimitate de voturi, scrutinul intern prin care Victor Ponta a fost desemnat candidat la prezidentiale, dupa ce in alegerile interne s-au contabilizat 68 de voturi impotriva si 182 de abtineri, anunta Mediafax.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )