Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis: Ziua Limbii Romane este o sarbatoare a tuturor romanilor, a cetatenilor Republicii Moldova

B1 B1,
Klaus Iohannis: Ziua Limbii Romane este o sarbatoare a tuturor romanilor, a cetatenilor Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca Ziua Limbii Romane este o sarbatoare a tuturor romanilor din tara si din afara grenitelor, a cetatenilor Republicii Moldova, informeaza site-ul. continuă pe B1

Iohannis: Ziua Limbii Romane e o sarbatoare a tuturor romanilor, a cetatenilor Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri, la Palatul Cotroceni, dupa ce a decorat sapte profesori de limba romana, ca Ziua Limbii Romane este o sarbatoare a tuturor romanilor din tara si din afara grenitelor, a cetatenilor Republicii Moldova, transmite Mediafax.

Ziua Limbii Romane. Se preda in 43 de tari si este una dintre limbile in care se oficiaza slujbe pe Muntele Athos

Miercuri este Ziua Limbii Romane. 31 august a fost legiferata ca zi festiva in 2013, pentru a atrage atentia asupra importantei pastrarii calitatii limbii romane si pentru a-i sprijini pe romanii din afara granitelor sa-si pastreze cultura si identitatea nationala.

Ziua Limbii Romane, una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare

Ziua Limbii Romane reprezinta una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare a comunitatilor romanesti, o platforma spirituala de promovare a valorilor nationale, la nivel global, informeaza Partidul National Liberal PNL), prin intermediul unui comunicat de presa.

MAE sprijina studierea limbii romane in comunitatile romanesti din strainatate

Ministerul Afacerilor Externe considera o prioritate sprijinirea studiului limbii romane in comunitatile romanesti si promovarea ei, inclusiv a statutului sau de limba oficiala a Uniunii Europene, in randul cetatenilor altor state, se arata intr-un comunicat transmis de MAE cu ocazia Zilei Limbii Romane.

Sprijinirea studiului limbii romane in comunitatile romanesti reprezinta o prioritate

Ministerul Afacerilor Externe considera o prioritate sprijinirea studiului limbii romane in comunitatile romanesti si promovarea ei, inclusiv a statutului sau de limba oficiala a Uniunii Europene, in randul cetatenilor altor state, potrivit unui comunicat al MAE transmis astazi cu ocazia Zilei Limbii Romane.

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare. in toate probleme importante, domnul presedinte tace (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare, referindu-se la informatia ca SUA ar muta arsenalul nuclear din.

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare. in toate problemele importante, domnul presedinte tace (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare, referindu-se la informatia ca SUA ar muta arsenalul nuclear din.

Anunt-surpriza de la Cotroceni: Fosta moderatoare B1 TV, Madalina Puscalau, numita in functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis are un nou purtator de cuvant. Fosta moderatoare B1 TV Madalina Puscalau, actualmente Dobrovolschi, dupa ce s-a casatorit cu pilotul TAROM, Emil Dobrovolschi - n. r. ), a fost nu.

Afla pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, la Sinteza zilei, de la 21.00, la Antena 3

Te-ai intrebat vreodata pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta? La Sinteza zilei vei vedea de ce acest razboi ii ajuta in realitate pe amandoi. Tot la.

O profesoara de la un liceu de top din Bistrita a fost decorata de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a decorat miercuri 7 profesori de limba romana din tara. Printre ei se numara si Monica Halaszi, de la Colegiul National Liviu Rebreanu din Bistrita. Cei 7 profesori au primit ordinul Meritul pentru invatamant in grad de Cavaler.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )