Libnet.ro
UNICEF

19:00

Konta, coplesita de victoria in fata Simonei Halep. Ce a declarat dupa meci

România Liberă România Liberă,
Konta, coplesita de victoria in fata Simonei Halep. Ce a declarat dupa meci

Johanna Konta, 66 WTA, a spus ca se simte coplesita, dar si norocoasa in acelasi timp, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, 2 WTA, in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan. continuă pe România Liberă

Ce a declarat Johanna Konta dupa victoria socanta in fata Simonei Halep

Johanna Konta a spus ca se simte coplesita, dar si norocoasa in acelasi timp, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, 2 WTA, in optimile turneului de la Wuhan. Au fost doua ore si 17 minute de tenis foarte,.

WTA Wuhan: Victoria Azarenka a parasit competitia - Johanna Konta, posibil adversar al Simonei Halep

Dupa ce a pierdut primul set cu 6-4, Victoria Azarenka a abandonat in setul al doilea al partidei cu Johanna Konta era condusa cu 1-0), din turul doi al turneului WTA de la Wuhan. In cazul in care o va elimina pe Anastasia Pavlyuchenkova, Simona Halep o va intalni pe Konta in urmatoarea partida. Au parasit, marti, competitia Caroline Wozniacki favorita 4), Victoria Azarenka, Belinda Bencic favorita 11) si Madison Keys favorita 14).

Azi e ziua Simonei Halep! Iata unde sarbatoreste sportiva!

Azi e ziua Simonei Halep. Jucatoarea de tenis, numarul 2 mondial, in prezent, implineste 24 de ani si va sarbatori aniversarea in China, pregatindu-se pentru turneul din categoria Premier Mandatory.

WTA Wuhan: Venus Williams, posibila adversara a Simonei Halep in sferturile competitiei

Venus Williams locul 24 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala de la Wuhan, dupa ce a invins-o pe Carla Suarez Navarro, scor 6-3, 6-4. In urmatoarea partida, Venus ar putea sa o intalneasca pe Simona Halep, daca sportiva noastra va trece de Johanna Konta.

Ce scrie presa internationala despre infrangerea socanta a Simonei Halep

Presa internationala a comentat pe larg infrangerea socanta suferita de Simona Halep in optimile de finala ale turneului WTA de la Wuhan, scrie ziare. com. Jurnalistii straini o lauda pe adversara romancei, Johanna Konta,.

Simona Halep, reactie dupa calificarea in optimi la Wuhan

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wuhan China), dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva rusa Anastasia Pavliucenkova,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )