Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Wuhan: Venus Williams, posibila adversara a Simonei Halep in sferturile competitiei

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Venus Williams, posibila adversara a Simonei Halep in sferturile competitiei

Venus Williams locul 24 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala de la Wuhan, dupa ce a invins-o pe Carla Suarez Navarro, scor 6-3, 6-4. In urmatoarea partida, Venus ar putea sa o intalneasca pe Simona Halep, daca sportiva noastra va trece de Johanna Konta. continuă pe Hotnews

Surpriza Wuhan: Principala adversara a Simonei Halep, pana in semifinale, a fost ELIMINATA

Agnieszka Radwanska, locul 7 WTA, a fost eliminata, in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Wuhan, de americanca Venus Williams, locul 24 WTA, cu scorul de 6-1, 7-6 4).

Venus Williams o asteapta pe Simona Halep in sferturi la Wuhan

Jucatoarea Venus Williams, cea care cu o zi in urma ajunsese la 700 victorii in circuit, s-a calificat miercuri in sferturile de finala la Wuhan Open.

Venus Williams, victoria cu numarul 700 in cariera

Fosta lidera mondiala Venus Williams a obtinut, marti, calificarea in turul 3 la Wuhan Open si, totodata, a bifat succesul cu numarul 700 din cariera in circuitul WTA.

Azi e ziua Simonei Halep! Iata unde sarbatoreste sportiva!

Azi e ziua Simonei Halep. Jucatoarea de tenis, numarul 2 mondial, in prezent, implineste 24 de ani si va sarbatori aniversarea in China, pregatindu-se pentru turneul din categoria Premier Mandatory.

Ce scrie presa internationala despre infrangerea socanta a Simonei Halep

Presa internationala a comentat pe larg infrangerea socanta suferita de Simona Halep in optimile de finala ale turneului WTA de la Wuhan, scrie ziare. com. Jurnalistii straini o lauda pe adversara romancei, Johanna Konta,.

WTA Wuhan: Victoria Azarenka a parasit competitia - Johanna Konta, posibil adversar al Simonei Halep

Dupa ce a pierdut primul set cu 6-4, Victoria Azarenka a abandonat in setul al doilea al partidei cu Johanna Konta era condusa cu 1-0), din turul doi al turneului WTA de la Wuhan. In cazul in care o va elimina pe Anastasia Pavlyuchenkova, Simona Halep o va intalni pe Konta in urmatoarea partida. Au parasit, marti, competitia Caroline Wozniacki favorita 4), Victoria Azarenka, Belinda Bencic favorita 11) si Madison Keys favorita 14).

Konta, coplesita de victoria in fata Simonei Halep. Ce a declarat dupa meci

Johanna Konta, 66 WTA, a spus ca se simte coplesita, dar si norocoasa in acelasi timp, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, 2 WTA, in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan.

Ce a declarat Johanna Konta dupa victoria socanta in fata Simonei Halep

Johanna Konta a spus ca se simte coplesita, dar si norocoasa in acelasi timp, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, 2 WTA, in optimile turneului de la Wuhan. Au fost doua ore si 17 minute de tenis foarte,.

Performanta uriasa reusita de Venus Williams, sora liderului WTA

Serena Williams este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din istoria acestui sport, dar si sora sa Venus are un loc aparte in circuitul feminin.

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata in optimi de Johanna Konta, dupa ce a condus cu 5-1 in decisiv - Halucinant

Simona Halep a avut parte impotriva britanicei Johanna Konta locul 66 WTA) de o partida interzisa cardiacilor, un adevarat thiller cu final nefericit. Favorita numarul unu a inceput slab meciul cu Johanna, a pierdut primul set cu 6-3, dar si-a revenit, a egalat la unu 6-3) si a condus cu 5-1 in decisiv. Din acel moment, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, iar Konta a castigat nu mai putin de sase game-uri consecutive !), reusind sa se califice in sferturile turneului WTA de la Wuhan, dupa un meci care a durat doua ore si 18 minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )