Libnet.ro
UNICEF

16:30

WTA Wuhan: Victoria Azarenka a parasit competitia - Johanna Konta, posibil adversar al Simonei Halep

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Victoria Azarenka a parasit competitia - Johanna Konta, posibil adversar al Simonei Halep

Dupa ce a pierdut primul set cu 6-4, Victoria Azarenka a abandonat in setul al doilea al partidei cu Johanna Konta era condusa cu 1-0), din turul doi al turneului WTA de la Wuhan. In cazul in care o va elimina pe Anastasia Pavlyuchenkova, Simona Halep o va intalni pe Konta in urmatoarea partida. Au parasit, marti, competitia Caroline Wozniacki favorita 4), Victoria Azarenka, Belinda Bencic favorita 11) si Madison Keys favorita 14). continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Simona Halep - Johanna Konta: miercuri, in optimile Wuhan Premier 5. Duel in premiera!

Simona Halep, principala favorita, o intalneste, miercuri, in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan China), pe britanica Johanna Konta, 66 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

WTA Wuhan: Maria Sharapova, eliminata in turul doi - A abandonat in meciul cu Barbora Strycova

Maria Sharapova, cap de serie numarul doi, a parasit turneul WTA de la Wuhan in turul al doilea, jucatoarea din Rusia abandonand din cauza unor probleme medicale in timpul setului decisiv al partidei cu Barbora Strycova, din Cehia.

WTA Wuhan: Irina Camelia Begu, eliminata de Roberta Vinci

Irina-Camelia Begu a fost eliminata in turul doi al turneului WTA de la Wuhan, jucatoarea noastra fiind invinsa de Roberta Vinci finalista la ultima editie de la US Open), scor 6-4, 6-3. Meciul a durat o ora si 42 de minute.

WTA Wuhan: Monica Niculescu, eliminata de Carla Suarez Navarro

Drumul Monicai Niculescu la turneul WTA de la Wuhan s-a oprit in turul doi, faza a competitiei unde a fost invinsa de Carla Suarez Navarro. Desi a castigat primul set cu 7-5, Monica le-a cedat pe urmatoarele doua, 3-6, 4-6.

WTA Wuhan: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al turneului Premier 5 de la Wuhan, numarul 49 in ierarhia mondiala trecand in doua seturi, scor 6-1, 6-1, de pe Liu Fangzhou locul 159 WTA - beneficiara a unui wild-card). Meciul a durat o ora si doua minute.

WTA Wuhan: Simona Halep o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova in turul doi

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova, locul 33 mondial, in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Wuhan, China.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )