Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce a declarat Johanna Konta dupa victoria socanta in fata Simonei Halep

Antena3 Antena3,
Ce a declarat Johanna Konta dupa victoria socanta in fata Simonei Halep

Johanna Konta a spus ca se simte coplesita, dar si norocoasa in acelasi timp, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, 2 WTA, in optimile turneului de la Wuhan. Au fost doua ore si 17 minute de tenis foarte,. continuă pe Antena3

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata in optimi de Johanna Konta, dupa ce a condus cu 5-1 in decisiv - Halucinant

Simona Halep a avut parte impotriva britanicei Johanna Konta locul 66 WTA) de o partida interzisa cardiacilor, un adevarat thiller cu final nefericit. Favorita numarul unu a inceput slab meciul cu Johanna, a pierdut primul set cu 6-3, dar si-a revenit, a egalat la unu 6-3) si a condus cu 5-1 in decisiv. Din acel moment, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, iar Konta a castigat nu mai putin de sase game-uri consecutive !), reusind sa se califice in sferturile turneului WTA de la Wuhan, dupa un meci care a durat doua ore si 18 minute.

Konta, coplesita de victoria in fata Simonei Halep. Ce a declarat dupa meci

Johanna Konta, 66 WTA, a spus ca se simte coplesita, dar si norocoasa in acelasi timp, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, 2 WTA, in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan.

WTA Wuhan: Victoria Azarenka a parasit competitia - Johanna Konta, posibil adversar al Simonei Halep

Dupa ce a pierdut primul set cu 6-4, Victoria Azarenka a abandonat in setul al doilea al partidei cu Johanna Konta era condusa cu 1-0), din turul doi al turneului WTA de la Wuhan. In cazul in care o va elimina pe Anastasia Pavlyuchenkova, Simona Halep o va intalni pe Konta in urmatoarea partida. Au parasit, marti, competitia Caroline Wozniacki favorita 4), Victoria Azarenka, Belinda Bencic favorita 11) si Madison Keys favorita 14).

Ce scrie presa internationala despre infrangerea socanta a Simonei Halep

Presa internationala a comentat pe larg infrangerea socanta suferita de Simona Halep in optimile de finala ale turneului WTA de la Wuhan, scrie ziare. com. Jurnalistii straini o lauda pe adversara romancei, Johanna Konta,.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta. Probleme mari pentru romanca in primul set

Simona Halep - Johanna Konta LIVE. Simona Halep are probleme in optimile turneului WTA de la Wuhan, China. Romanca, principala favorita a turneului, a pierdut primul set in fata sportivei Johanna Konta, venita.

LIVE TEXT Simona Halep - Johanna Konta: Romanca restabileste egalitatea la seturi. Urmeaza decisivul! Wuhan Premier 5

Simona Halep, principala favorita, o intalneste, miercuri, in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan China), pe britanica Johanna Konta, 66 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

Simona Halep la Wuhan: Atentie la Johanna Konta! Englezoaica a eliminat doua jucatoare valoroase la US Open

Simona Halep va juca azi in optimile turneului de la Wuhan, contra jucatoarei Johanna Konta, care reprezinta Marea Britanie.

LIVE TEXT Simona Halep - Johanna Konta: miercuri, in optimile Wuhan Premier 5. Duel in premiera!

Simona Halep, principala favorita, o intalneste, miercuri, in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan China), pe britanica Johanna Konta, 66 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

GAME cu GAME Simona Halep - Johanna Konta in turul 3 la Wuhan. Meciul cu deznodamant incredibil

Ati urmarit in aceasta pagina, miercuri dupa ora 13:30, meciul pe care Simona Halep l-a sustinut in turul 3 la Wuhan Open, turneu de 2. 5 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul 3 la Wuhan

Urmariti in aceasta pagina, miercuri dupa ora 13:30, meciul pe care Simona Halep il sustine in turul 3 la Wuhan Open, turneu de 2. 5 milioane de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2041 seconds )