Libnet.ro
UNICEF

10:30

Kremlinul confirma primul caz de infectie cu coronavirus in cadrul administratiei Putin

B1 B1,
Kremlinul confirma primul caz de infectie cu coronavirus in cadrul administratiei Putin

Primul caz de infectare cu coronavirus in administratia presedintelui Vladimir Putin a fost anuntat, vineri, de oficialii de la Kremlin, potrivit The Moscow Times. Totodata, oficialii rusi anunta si. continuă pe B1

Primul caz de infectie cu coronavirus in cadrul administratiei Putin. Kremlinul confirma

Kremlinul a confirmat vineri un caz de infectie cu coronavirus in administratia presedintelui Vladimir Putin, iar guvernul a anuntat extinderea masurilor restrictive impuse in Moscova la nivel national, pentru a combate epidemia, scrie Reuters.

Primul caz de coronavirus la Curtea de Arges: pacienta venita din Anglia, fara simptome la filtrele din aeroport

Primul caz de coronavirus a fost confirmat si in orasul Curtea de Arges. Este vorba de o femeie care s-a intors din Anglia pe 14 martie si care nu a prezentat vreun simptom la filtrele de pe aeroportul Henri Coanda din Capitala. Dupa cateva zile, femeia s-a simtit rau, iar pe 22 martie a fost luata cu izoleta. Marti 24 martie, testul de coronavirus a iesit pozitiv.

Primul caz de coronavirus aparut in tenis

Jucatorul brazilian Thiago Seyboth-Wild a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Coronavirus in Romania: O luna de la primul caz. Cum a evoluat pe zile epidemia si cand s-a inregistrat o explozie de imbolnaviri. Infografic

In urma cu o luna, pe 26 februarie, Romania raporta primul caz de coronavirus, un tanar din Gorj, contact al italianului confirmat pozitiv dupa ce s-a reintors in tara natala. incet-incet, epidemia s-a extins, multe dintre cazuri avand legatura cu cetateni romani care au calatorit in strainatate. Primele decese au fost confirmate pe 22 martie, la aproape o luna de la prima imbolnavire raportata. Ziua cu cele mai multe imbolnaviri consemnate de autoritati a fost 24 martie, 186 de noi cazuri fata de ziua precedenta. 55 Un nou deces anuntat: un barbat de 75 de ani din judetul Iasi. Bilantul deceselor a ajuns la 2321. 21 Al doilea jandarm din Bucuresti confirmat cu Covid-1921. 06 Un medic si o asistenta din Iasi, confirmati cu coronavirus Asistenta ar fi luat virusul de la un pacient din Suceava20. 43 Cazul barbatului de 49 de ani decedat in Timisoara: De doua ori diagnosticat cu pneumonie, de doua ori neinternat Infectia COVID-19, confirmata in ziua mortii20. 01 inca 4 decese in Romania din cauza coronavirusului. Bilantul: 22 Printre pacienti, un barbat de 45 de ani mort in ambulanta Un alt barbat a mers de doua ori la spital16. 01 Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii: in Bucuresti vor fi testati pentru inceput 10. 000 de oameni 15. 35 153 de cadre medicale din spitalele din Romania, infectate cu coronavirus.

COVID-19. Primul caz confirmat de coronavirus in Dambovita. Barbatul a fost internat la Victor Babes

Primul caz confirmat de coronavirus din Dambovita a fost confirmat astazi. Este vorbaa de un barbat din comuna Corbii Mari, satul Grozavesti. Se pare ca el a fost infectat la Bucuresti, in Spitalul Victor Babes, unde facea dializa.

Orasul din Italia care a raportat primul caz Covid-19 nu a mai inregistrat nicio infectie. Vesti bune din Peninsula

Vesti extrem de bune din Italia! Primul oras din Peninsula care a fost lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat niciun caz de infectie. Ce spun autoritatile? Primul oras din Italia lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat nicio infectie Vesti bune din Peninsula! Italia nu a mai inregistrat niciun caz nou de coronavirus in .

O luna de la diagnosticarea primului caz de coronavirus in Romania

Primul caz de coronavirus din Romania a fost diagnosticat in 26 februarie. O luna mai tarziu, in tara noastra sunt 906 cazuri de imbolnavire si 17 decese, iar 86 de oameni au fost vindecati.

Clinica Medlife anunta primul caz de COVID-19 la maternitatea din Bucuresti

Clinica privata MedLife anunta ca in maternitatea din Bucuresti o pacienta a fost diagnosticata pozitiv cu COVID 19. Reprezentantii clinicii precizeaza ca au tinut inca din primul moment legatura cu autoritatile si au implementat toate masurile care se.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )