Libnet.ro
UNICEF

05:00

L-a dat afara! Ce mutare a facut Simona Halep inaintea esecului de la Madrid!

Adevărul Adevărul,
L-a dat afara! Ce mutare a facut Simona Halep inaintea esecului de la Madrid!

Simona Halep isi modifica in permanenta staff-ul, pentru ca incearca sa aiba langa ea cei mai buni oameni, dar, dupa cum a declarat, romanii ii plac cel mai mult, pentru ca poate comunica mai bine cu ei. continuă pe Adevărul

Cat a castigat Simona Halep din tenis

Simona Halep este pe locul doi, dupa Serena Williams, in topul celor mai bune tenismene din lume! Iata ce suma fabuloasa a castigat celebra romanca pana acum, din tenis! .

Simona Halep la Madrid: eliminata in turul I, Halep risca sa piarda locul 2 mondial in detrimentul Sarapovei

Simona Halep a suferit o eliminare prematura, la Madrid, acolo unde in 2014 jucase finala competitiei. Din pacate, rezultatul de duminica poate avea un efect negativ si asupra locului pe care il ocupa constanteanca de 23 de ani in ierarhia mondiala.

LIVE Simona Halep-Alize Cornet in primul tur la Madrid. Darren Cahill trece peste Victor Ionita si coboara langa Simona

Simona Halep debuteaza in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 13:30, cand o intalneste in primul tur pe Alize Cornet din Franta.

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Halep figureaza in.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Madrid

Cea mai mare surpriza a turneului Mutua Madrid a avut-o eroina negativa pe reprezentanta noastra Simona Halep.

GAME cu GAME Simona Halep-Alize Cornet in primul tur la Madrid

Simona Halep a debutat in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 13:30, cand a intalnit-oin primul tur pe Alize Cornet din Franta.

Presedintele TVR, Stelian Tanase: Nu voi demisiona. Astept sa fiu dat afara

Presedintele TVR, Stelian Tanasea, declarat ca nu va demisiona din functie si ca asteapta sa fie dat afara, transmite Agerpres. Nu voi demisiona. Astept sa fiu dat afara de catre Guvern, de catre.

Un fost europarlamentar despre relatia pe care Ion Tiriac o are cu Simona Halep:El se da crai in continuare. Oare vrea s-o corupa si pe fata asta?

SportNews a scris recent despre faptul ca Ion Tiriac a rugat-o pe Simona Halep sa nu i se mai adreseze cu domnule Tiriac, ci sa-i spuna pe nume, Ion.

Vadim Tudor ataca relatia pe care Ion Tiriac o are cu Simona Halep:El se da crai in continuare. Oare vrea s-o corupa si pe fata asta?

SportNews a scris recent despre faptul ca Ion Tiriac a rugat-o pe Simona Halep sa nu i se mai adreseze cu domnule Tiriac, ci sa-i spuna pe nume, Ion.

Simona Halep are o problema de ordin mental: Sa consulte un psiholog

Florin Segarceanu, fost tenismen in circuitul profesionist si multi ani capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, considera ca Simona Halep are o problema de ordin mental in acest sezon si de aceea recomanda consultarea unui psiholog.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )