Libnet.ro
UNICEF

08:30

Lacrimi la Stefanesti: Denisa Raducu a fost condusa pe ultimul drum(VIDEO)

B1 B1,
Lacrimi la Stefanesti: Denisa Raducu a fost condusa pe ultimul drum(VIDEO)

Momente sfasitoare pentru apropiatii Denisei Raducu. Mii de oameni au condus-o pe ultimul drum pe artista care a murit la doar 27 de ani. De la eveniment au lipsit insa multi dintre colegii de breasla. continuă pe B1

Denisa Raducu, plansa de colegi si prieteni. Artista este condusa pe ultimul drum de sute de oameni

Denisa Manelista a murit duminicadimineata dupa o lunga lupta cu o boala necrutatoare. Familia o conduce martipe ultimul drum, trupul urmand sa fie inhumat acasa, in judetul.

Denisa Manelista, condusa pe ultimul drum: Forte de ordine din doua judete, prezente la inmormantare (VIDEO)

Marti are loc inmormantarea Denisei Raducu, cunoscuta cantareata de manele care a incetat din viata duminica dupa o lunga suferinta. Trupul neinsufletit al Denisei Raducu a.

Rasturnare de situatie. Motivul pentru care Denisa Raducu nu a fost imbracata in rochie alba de mireasa, in sicriu

Minodora a vorbit, la Acces Direct, de la Antena 1, despre motivul pentru care familia Denisei a refuzat sa o imbrace pe artista in rochie alba de mireasa, conform.

Romania TV, audienta peste media postului in ziua mortii solistei Denisa Raducu: cati romani au urmarit in fiecare minut subiectul zilei de la RTV

Duminica, Romania TV, unde moartea cantaretei de manele Denisa Raducu a fost subiectul zilei, a avut cifre de audienta peste media postului.

DENISA RADUCU A MURIT. Care este boala care a rapus-o

Denisa Manelista a murit in aceasta dimineata, la doar 27 de ani. Bolnava de cancer intr-un stadiu extrem de avansat, cantareata.

Dan Negru, avertisment cu privire la Denisa Raducu

Cantareata Denisa Raducu a murit, duminica dimineata, la varsta de 27 de ani, dupa ce s-ar fi luptat, timp de cateva luni, cu un carcinom hepatocelular. Denisa Raducu este.

Ce spun medicii despre boala care a ucis-o pe Denisa Raducu: De obicei apare dupa 50 de ani...

Medicul oncolog Catalin Costovici a vorbit despre boala care a ucis-o pe Denisa Raducu. Un cancer hepatic primitiv, care este un pic neobisnuit la varsta asta. De obicei, apare dupa varsta de.

Cantareata de manele Denisa Raducu a murit la 27 de ani

Cantareata de manele Denisa Raducu a murit in aceasta dimineata, la varsta de 27 de ani, din cauza cancerului. Trupul neinsufletit al artistei va fi depus la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti.

Celebrul compozitor Dumitru Lupu a fost inmormantat la Constanta. Mari artisti romani in perioada comunista l-au condus pe ultimul drum

Autorul slagarelor Hai, vino iar in gara noastra mica, melodie cantata de Gabriel Dorobantu, si Ce mult te-am iubit, interpretat de Ileana Sipoteanu, a fost condus pe ultimul drum de familie, de prieteni, de mari artisti.

Celebrul compozitor Dumitru Lupu a fost inmormantat la Constanta. Mari artisti romani din perioada comunista l-au condus pe ultimul drum

Autorul slagarelor Hai, vino iar in gara noastra mica, melodie cantata de Gabriel Dorobantu, si Ce mult te-am iubit, interpretat de Ileana Sipoteanu, a fost condus pe ultimul drum de familie, de prieteni, de mari artisti.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )