Libnet.ro
UNICEF

12:45

Celebrul compozitor Dumitru Lupu a fost inmormantat la Constanta. Mari artisti romani din perioada comunista l-au condus pe ultimul drum

Adevărul Adevărul,
Celebrul compozitor Dumitru Lupu a fost inmormantat la Constanta. Mari artisti romani din perioada comunista l-au condus pe ultimul drum

Autorul slagarelor Hai, vino iar in gara noastra mica, melodie cantata de Gabriel Dorobantu, si Ce mult te-am iubit, interpretat de Ileana Sipoteanu, a fost condus pe ultimul drum de familie, de prieteni, de mari artisti. continuă pe Adevărul

Celebrul compozitor Dumitru Lupu a fost inmormantat la Constanta. Mari artisti romani in perioada comunista l-au condus pe ultimul drum

Autorul slagarelor Hai, vino iar in gara noastra mica, melodie cantata de Gabriel Dorobantu, si Ce mult te-am iubit, interpretat de Ileana Sipoteanu, a fost condus pe ultimul drum de familie, de prieteni, de mari artisti.

Compozitorul Dumitru Lupu a fost condus pe ultimul drum (VIDEO)

Dumitru Lupu, compozitorul care l-a facut celebru pe Gabriel Dorobantu cu melodia Hai vino iar in gara noastra mica a fost inmormantat astazi. Artistul a fost condus pe ultimul dr.

Ce i-a transmis Sofia Vicoveanca sotiei compozitorului Dumitru Lupu. Cuvinte sfasietoare

Marea interpreta de muzica populara i-a transmis un mesaj sfasietor Ilenei Sipoteanu, vaduva regretatului compozitor Dumitru Lupu. imi pare tare rau ca am aflat de trecerea in.

A murit maestrul Dumitru Lupu, initiatorul festivalului Mamaia copiilor

Lumea compozitorilor este in doliu. Pe 22 iulie, maestrul Dumitru Lupu, de 65 de ani, a murit, in ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

A murit maestrul Dumitru Lupu, initiatorul festivalului Mamaia copiilor

Lumea compozitorilor este in doliu. Maestrul Dumitru Lupu a murit. Anuntul a fost facut de sotia sa, Ileana Sipoteanu, pe Facebook. Dumitru Lupu s-a nascut la 25 mai 1952 in Giurgiu.

Ileana Sipoteanu, in stare de soc dupa moartea sotului sau, compozitorul Dumitru Lupu: Nimic nu prevestea tragedia asta (FOTO)

Moartea subita a compozitorului Dumitru Lupu le-a devastat pe sotia si fiica acestuia. in ziua cand se pregatea sa o sarbatoreasca pe sotia sa, solista Ileana Sipoteanu, s-a stins din viata,.

Detalii socante despre moartea compozitorului Dumitru Lupu. S-a intamplat chiar in ziua...

Compozitorul Dumitru Lupu a murit in aceasta dimineata, la varsta de 65 de ani. Artistul s-a stins in bratele fiicei sale si chiar in ziua in care sotia sa, Ileana Sipoteanu.

A murit compozitorul Dumitru Lupu

Compozitorul Dumitru Lupu a murit sambata dimineata, la varsta de 65 de ani, a declarat pentru Agerpres Octavian Ursulescu.

Compozitorul de muzica usoara Dumitru Lupu a murit la varsta de 65 de ani

Compozitorul de muzica usoara Dumitru Lupu a murit, sambata dimineata, la varsta de 65 de ani, anuntul fiind facut pe Facebook de sotia acestuia, cantareata Ileana Sipoteanu, a carei zi de nastere este chiar astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )