Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lacul scheletelor din Himalaya, un mister fascinant: ce au descoperit cercetatorii

Playtech Playtech,
Lacul scheletelor din Himalaya, un mister fascinant: ce au descoperit cercetatorii

Lacul Roopkund din Himalaya este supranumit lacul scheletelor. Este localizat in nordul Indiei, in mijlocul muntilor Himalaya si i-a fascinat din totdeauna pe cercetatori. Mai multi arheologi si-au facut un scop in viata din a afla povestea a sute de schelete umane descoperite intr-un lac din muntii Himalaya. Pana de curand, toti exploratorii zonei au . continuă pe Playtech

Stirile ProTV: Primele imagini cu epava Titanicului din ultimii 15 ani. Ce au descoperit cercetatorii. VIDEO

O echipa internationala de cercetatori a examinat, pentru prima data in ultimii 15 ani, starea in care se afla acum epava Titanicului, nava scufundata acum mai bine de 100 de ani.

Digi24: Misterul lacului cu schelete din Himalaya se adanceste si mai mult

Lacul Roopkund, din nordul Indiei, ii intriga pe arheologi de ani de zile. Cercetatorii au descoperit sute de schelete umane in acest ochi de apa din muntii Himalaya. Pana de curand, oamenii de stiinta credeau ca este vorba despre ramasitele unor persoane care au decedat in timpul unui singur eveniment. Numai ca un studiu recent a dat peste cap aceasta teorie, iar misterul se adanceste si mai mult, scrie The New York Times.

Politistii au oprit in trafic un sofer din Bucuresti. Ce au descoperit oamenii legii in masina lui

Caz incredibil pe strazile Capitalei! Joi dimineata, 22 august, oamenii legii au oprit in trafic un tanar, al carui comportament le-a dat de banuit. Dupa primele verificari efectuate la fata locului, in automobilului soferului, politistii au descoperit un dispozitiv care i-a determinat sa opreasca imediat circulatia in trafic. Cum au descoperit politistii in masina soferului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )