Libnet.ro
UNICEF

18:45

Lady Gaga, aparitie triumfala pe Champs Elysees din Paris cu prilejul lansarii parfumului Fame!

ADPM ADPM,
Lady Gaga, aparitie triumfala pe Champs Elysees din Paris cu prilejul lansarii parfumului Fame!

Dupa ce sambata seara a sustinut un concert in fata a 75. 000 de persoane pe o arena din Paris, Lady Gaga a luat astazi cu asalt Bulevardul Champs Elysees, acolo unde si-a lansat oficial parfumul Fame la magazinul Sephora. Gaga si-a facut o aparitie triumfanta, intocmai ca o regina, intr-o masina de epoca si inconjurata de flori. Continue reading . continuă pe ADPM

Lady Gaga, aparitie jalnica la un concert sustinut in Amsterdam: Vedeta s-a ingrasat 13 kilograme!

Lady Gaga i-a dezgustat pe fanii prezenti la concertul pe care l-a sustinut marti in Amsterdam, venind imbracata intr-un corset de carne si cu multe kilograme in plus. Vestimentatiile sumare pe care le-a.

Lady Gaga a cauzat accidente la Paris! De vina este cea mai bizara rochie purtata pana acum!

Lady Gaga a cauzat accidente in lant, ieri, la Paris, atunci cand a iesit pe strada afisand cea mai bizara rochie vazuta pana acum. Gaga a concertat, ieri, in capitala Frantei in fata a peste 75. 000 de fani. Continue reading .

Lady Gaga canta rap? Asculta aici piesa Cake feat. DJ White Shadow |AUDIO

Lady Gaga canta rap? Se pare ca da! DJ-ul ei preferat, White Shadow, a lansat pe contul lui de Soundcloud o piesa cu Gaga, intitulata Cake, pe care o puteti asculta putin mai jos! Piesa a fost produsa de White Shadow, omul care a stat in spatele albumului Born This Way si acelasi DJ care [.

Lady Gaga, la regim dupa turneul prin Europa! S-a ingrasat 12 kilograme cu pizza si paste!

Lady Gaga a obisnuit sa socheze prin costumatiile ei ciudate, insa de aceasta data artista socheaza prin greutate. In timpul turneului prin Europa, Lady Gaga s-a ingrasat nu mai putin de 12 kilograme. Cu toate ca nu mai are un corp perfect, Lady Gaga s-a straduit sa incapa in timpul costumelor de scena in timpul concertului de la Amsterdam. Artista a stranit, astfel, hohote de ras! Continue reading .

Kelly Osbourne explica aparitiile jalnice ale cantaretei Lady Gaga: Cred ca este insarcinata

Kelly Osbourne crede ca Lady Gaga e insarcinata, informeaza Daily Motion. Argumentele pe care le aduce artista ar fi ca Gaga nu isi mai decoloreaza parul si a purtat o burka la Saptamana Modei de la.

Tatuata in vazul tuturor, la lansarea noului sau parfum. Cum arata noul desen de pe corpul cantaretei Lady Gaga (FOTO)

La lansarea noului sau parfum, Lady Gaga a pregatit o combinatie intre arta si simturi: in fata publicului adunat la muzeul Guggenheim, cantareata si-a tatuat un nou desen, de aceasta data pe ceafa.

Credeai ca nu te mai poate surprinde? Ce a facut Lady Gaga pe scena e ilegal in majoritatea tarilor

Fanii artistei Lady Gaga au avut parte de un spectacol cu totul iesit din comun! in timpul unui concert din Amsterdam, controversata diva s-a asezat pe scena si a fumat marijuana. Un fan i-a aruncat pe scena o.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )