Libnet.ro
UNICEF

11:45

Se lasa cu amenzi de pana la 2.500 lei pentru cei care stau la bloc. Trebuie urgent documentul

Playtech Playtech,
Se lasa cu amenzi de pana la 2.500 lei pentru cei care stau la bloc. Trebuie urgent documentul

Viata la bloc, in Romania, vine cu diverse responsabilitati. Cea de acum, daca nu e respectata, se lasa cu amenzi. Asa ca mai bine sa te pui la adapost decat sa regreti. Cand vine. continuă pe Playtech

Anunt pentru cei care au cont bancar: premiera deosebita de la banca. E vorba de banii de zile negre

Anul 2020 a demonstrat de ce e important sa ai ceva economii. Doar ca bancile impun cateva limite la depozite. Cel putin pana acum, cu un anunt deosebit. Libra Bank a anuntat o noutate.

Ministrul Muncii: Cresterea indemnizatiei de somaj nu e prioritara. E nevoie de sprijin pentru cei care si-au pierdut locul de munca

Cresterea cuantumului indemnizatiei de somaj nu este o masura prioritara, pentru ca persoanele care isi pierd locul de munca au nevoie mai degraba de recalificare imediata, a transmis pe Facebook ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta.

Ajutorul de 2.500 de lei pentru telemunca. Formularele necesare

A aparut Ordinul ministrului Muncii 13762020 in Monitorul Oficial de joi, care cuprinde declaratia pe proprie raspundere si alte formulare pe care trebuie sa le trimita firmele la agentiile de ocupare a fortei de munca pentru a beneficia de ajutoarele de cate 2. 500 de lei pentru achizitionarea de laptopuri pentru telesalariati.

ANOFM: Subventii lunare de 2.500 de lei pe luna pentru firmele care fac angajari

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) acorda angajatorilor subventii lunare in cuantum de cel mult 2. 500 de lei pentru incadrarea in munca a persoanelor care au implinit varsta de 50 de ani sau a persoanelor cu varsta cuprinsa intre 16 si 29 de ani.

Cate calorii trebuie sa consumi zilnic, pentru o silueta perfecta. Diferente intre cei care fac miscare si sedentari

Specialistii in nutritie iti explica cate calorii trebuie sa consumi zilnic, pentru a avea o silueta perfecta. Numarul acestora difera in functie de cata miscare faci. Vrei o silueta perfecta? Iata cate calorii trebuie sa consumi zilnic Daca pana acum faceau furori dietele cu anumite grupe de alimente, nutritionistii recomanda sa mancam de toate, insa .

Alegeri Locale 2020. BEC a schimbat regulile: ce se intampla cu cei care au actul de identitate expirat

Nu mai este mult pana la alegerile locale din 2020. Campania electorala este in toi, iar alegatorii se pregatesc sa mearga sa voteze. Biroul Electoral Central a schimbat regulile pentru alegerile locale. Ce se intampla cu cei care au actul de identitate expirat Biroul Electoral Central a decis ca romanii care au buletinul expirat dupa .

RECTIFICAREA BUGETARA IN VARIANTA PSD: Majorarea pensiilor cu 40% si un miliard lei pentru primarii

Majorarea cu 40% a valorii punctului de pensie, un miliard de lei pentru autoritatile publice locale si 400 de milioane lei pentru programul Start-up Nation reprezinta modificarile pe care social-democratii doresc sa le faca ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara, a afirmat, ieri, Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, dupa sedinta Consiliului Politic National.

Guvernul a alocat 625 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare

Guvernul a alocat, printr-o hotarare adoptata in sedinta de ieri, suma de 625 de milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor legate de organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

Ministrul Sanatatii revine: Avizele epidemiologice se vor cere doar pentru cei de la inceputul ciclului de invatamant. Pot fi eliberate si in prima saptamana de scoala

Avizele epidemiologice vor fi necesare, la inceputul anului scolar, doar pentru cei aflati la inceputul unui ciclu de invatamant, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, citat de News. ro. De asemenea, vor avea nevoie de adeverinte medicale si copiii care au boli cronice, iar aceste documente vor putea fi eliberate si in prima saptamana de scoala, spune Tataru. Reamintim ca medicii de familie au atras atentia ca, in plina pandemie, aproape 3 milioane de elevi si parintii lor ar urma sa treaca prin cabinete intr-un timp foarte scurt, pentru obtinerea acestor avize - in cazul in care ar fi obligatorii pentru toti elevii, asa cum au transmis initial reprezentantii Ministerului Sanatatii, inclusiv ministrul Nelu Tataru.

Dauneaza sau nu masca pentru cei mici? Medic: Pentru copiii sub 5 ani, nu se recomanda masca de protectie

Incepe scoala, dar altfel. Copiii sunt nevoiti sa poarte masca in sala de clasa si sa ramana distantati. Pediatrul Mihaela Oros a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea daca dauneaza sau nu masca pentru cei mici din punct de vedere medical.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )