Libnet.ro
UNICEF

18:15

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Un panaceu foarte bun pentru refacerea ficatului

Antena3 Antena3,
Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Un panaceu foarte bun pentru refacerea ficatului

Bioenergoteraputului Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, un leac pentru cei care sufera cu ficatul. Este un panaceu foarte bun pentru refacerea ficatului, chiar daca este un inceput. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru, sfaturi pentru o viata de neuitat

Numerologul Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au explicat, la Adevaruri ascunse, ce trebuie sa facem pentru a avea o viata de neuitat. Cred ca cel mai important este sa traim clipa si usor sa ne.

Lidia Fecioru a salvat o femeie de la sinucidere. Cum s-a intamplat totul

Lidia Fecioru a povestit, sambata, la Adevaruri ascunse, ca a venit la cabinetul sau o femeie care i-a marturisit ca a fost la un pas de a se sinucide, insa a auzit-o chiar pe ea la televizor rostind cateva.

Dar si Har. Lidia Fecioru si Alexandra Mosneaga, despre puterile ocultismului

Lidia Fecioru si sora ei, Alexandra Mosneaga, au vorbit la Dar si Har despre ocultism si despre o experienta extrem de bizara prin care au trecut. Cum e sa iei legatura cu lumea de dincolo sau.

Lidia Fecioru: Tine asta in casa si te vei imbogati!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, sambata, in emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3, ce trebuie sa faci daca vrei sa iti mearga bine si sa te.

Mama lui Osama Bin Laden rupe tacerea: A fost un copil foarte bun. I-au spalat creierul

Mama lui Osama Bin Laden, fondatorul retelei teroriste al-Qaida si cel mai mare dusman al SUA pana la uciderea sa, la 2 mai 2011, a rupt tacerea cu un interviu acordat in exclusivitate publicatiei britanice The Guardian. A fost un copil foarte bun pana cand i-a intalnit pe oamenii care i-au spalat creierul, spune Alia Ghanem despre intaiul ei nascut.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 AUGUST 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 AUGUST 2018 pentru Zodia Capricorn - Nu te astepta ca ajutorul celor din jur sa vina in lumini stralucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi si cel mai banal cuvant adresat.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 2 AUGUST 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 2 AUGUST 2018 pentru Zodia Taur - n prim pas spre a ti se recunoaste valoarea in fata celorlalti e sa faci tu, mai intai, acele schimbari care se cer facute pentru a deveni mai bun.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 AUGUST 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 AUGUST 2018 pentru Zodia Leu - Priveste cu maxima obiectivitate la tine, la cel care esti, cu bune si cu rele, si descopera-ti erorile. Nu esti intotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 AUGUST 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 AUGUST 2018 pentru Zodia Sagetator - Trebuie sa iti organizezi foarte bine timpul, pentru ca ai un program foarte incarcat de tot felul de sarcini marunte.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 AUGUST 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 AUGUST 2018 pentru Zodia Sagetator - Trebuie sa iti organizezi foarte bine timpul, pentru ca ai un program foarte incarcat de tot felul de sarcini marunte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )