Libnet.ro
UNICEF

14:16

Legenda nestiuta al unuia dintre cele mai frumoase locuri din Romania

Antena3 Antena3,
Legenda nestiuta al unuia dintre cele mai frumoase locuri din Romania

Una dintre destinatiile de weekend, dar nu numai, pentru cei care ajung la Busteni, cu siguranta, trebuie sa fie si Cascada Urlatoarea, situata pe versantul estic al Muntilor Bucegi, la o altitudine de 1150. continuă pe Antena3

Cele mai frumoase atractii ale insulei Corfu

Insula greceasca Corfu, splendid amplasata in inima Marii Ionice, este una dintre cele mai inspirate destinatii de vacanta pentru grupuri de tineri aventurosi, familii cu copii sau romantici incurabili,.

Cele mai frumoase costume de scena purtate de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a investit mult in imaginea sa publica si in show-urile pe care le-a sustinut in ultimii 20 de ani, de cand activeaza in industria muzicii. Iata, spre exemplu, cele mai cool costume de scena purtate de artista in toata aceasta perioada. Care e cel mai cel? .

Top cele mai frumoase 10 hoteluri din lume. Pe primul loc se afla un hotel din India

Este anotimpul vacantelor si, daca va permite bugetul, puteti opta pentru unul din cele mai frumoase si exclusiviste hoteluri din lume. Potrivit tripadvisor. com, pe locul I se afa un palat din India. O singura noapte de cazare poate ajunge si la 1. 000 de euro. Topul este realizat de site-ul Tripadvisor. com.

Alexandru Tudor a acordat unul dintre cele mai bizare penalty-uri

Arbitrul Alexandru Tudor a acordat sambata, in meciul dintre Gaz Metan Medias si ASA Tg. Mures, unul dintre cele mai bizare penalty-uri vazute in fotbal.

Jurnalistul Stelian Negrea: Afaceri in familie. Sotul sefei OMV Petrom a fost administrator al unuia dintre cei mai mari contractori ai OMV Petrom

Compania austriaca J. Christof, unul dintre cei mai importanti contractori ai OMV Petrom, cel mai mare jucator de pe piata autohtona a productiei si distributiei de carburanti, a decis sa-l puna administrator al afacerilor sale din Romania pe Alexandru Sergiu Gheorghe, nimeni altul decat sotul sefei OMV Petrom, Mariana Gheorghe.

SUA: Procurorii Departamentului de Justitie investigheaza unul dintre cele mai mari cazuri de spalare de bani. Proprietati si bunuri de un miliard de dolari, confiscate (VIDEO)

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sechestru pe mai multe proprietati si bunuri de lux. Printre obiectele puse la adapost se numara cateva din cele mai scumpe tablouri apartinand unor.

Asta ar fi surpriza anului in fotbalul romanesc. Victor Piturca, dorit de una dintre cele mai puternice echipe din Europa

Dupa ce s-a despartit de Al Ittihad, Victor Piturca ar putea redeveni selectioner, scrie GSP. Presa din Arabia Sauditaanunta ceea ce ar putea fi cea mai mare surpriza a verii:Victor Piturca.

Directorul uneia dintre cele mai mari companii de pe glob, implicat intr-un scandal sexual

Lee Kun-hee, directorul grupului de firme Samsung, este in centrul unui scandal sexual, dupa ce o agentie de stiri din Coreea de Sud a dat publicitatii imagini cu prostituate de lux care intrau in.

Adele a oferit fara sa vrea un cadou neasteptat unuia dintre fanii sai. Isprava a devenit virala pe Internet (VIDEO)

Adele a oferit fara sa vrea un cadou neasteptat unuia dintre fanii sai. Cantareata l-a sarutat din greseala pe barbat in timpul unui concert. Isprava a ajuns si pe Internet, unde tanarul s-.

Care sunt cele mai cautate specializari ale universitatilor

Chiar daca numarul dosarelor inscrise la unele dintre universitatile din Bucuresti pentru studii de licenta este chiar mai mare fata de anii trecuti, concurenta pe locurile de la cele mai cautate specializari a scazut comparativ cu anii anteriori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )