Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alexandru Tudor a acordat unul dintre cele mai bizare penalty-uri

Online Sport Online Sport,
Alexandru Tudor a acordat unul dintre cele mai bizare penalty-uri

Arbitrul Alexandru Tudor a acordat sambata, in meciul dintre Gaz Metan Medias si ASA Tg. Mures, unul dintre cele mai bizare penalty-uri vazute in fotbal. continuă pe Online Sport

SUA: Procurorii Departamentului de Justitie investigheaza unul dintre cele mai mari cazuri de spalare de bani. Proprietati si bunuri de un miliard de dolari, confiscate (VIDEO)

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sechestru pe mai multe proprietati si bunuri de lux. Printre obiectele puse la adapost se numara cateva din cele mai scumpe tablouri apartinand unor.

Iohannis: Suntem unul dintre cei mai fermi aliati ai SUA

Presedintele Klaus Iohannis a primit ieri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis: Romania, unul dintre cei mai fermi aliati ai Statelor Unite

Presedintele Klaus Iohannis a primit joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale citat de Agerpres.

Asta ar fi surpriza anului in fotbalul romanesc. Victor Piturca, dorit de una dintre cele mai puternice echipe din Europa

Dupa ce s-a despartit de Al Ittihad, Victor Piturca ar putea redeveni selectioner, scrie GSP. Presa din Arabia Sauditaanunta ceea ce ar putea fi cea mai mare surpriza a verii:Victor Piturca.

Directorul uneia dintre cele mai mari companii de pe glob, implicat intr-un scandal sexual

Lee Kun-hee, directorul grupului de firme Samsung, este in centrul unui scandal sexual, dupa ce o agentie de stiri din Coreea de Sud a dat publicitatii imagini cu prostituate de lux care intrau in.

SOC iN MEDIA! Mai multe jurnaliste, hartuite SEXUAL de sef: Directorul executiv negociaza parasirea institutiei (VIDEO)

Mai multe prezentatoare tv si-au reclamat seful dupa ce, sustine acestea, au fost hartuite sexual. O ancheta este in desfasurare in acet moment. Cazul vizeaza unul dintre cele mai importante.

Top cele mai frumoase 10 hoteluri din lume. Pe primul loc se afla un hotel din India

Este anotimpul vacantelor si, daca va permite bugetul, puteti opta pentru unul din cele mai frumoase si exclusiviste hoteluri din lume. Potrivit tripadvisor. com, pe locul I se afa un palat din India. O singura noapte de cazare poate ajunge si la 1. 000 de euro. Topul este realizat de site-ul Tripadvisor. com.

Cele mai frumoase atractii ale insulei Corfu

Insula greceasca Corfu, splendid amplasata in inima Marii Ionice, este una dintre cele mai inspirate destinatii de vacanta pentru grupuri de tineri aventurosi, familii cu copii sau romantici incurabili,.

Pokemon Go, decodat: noi informatii in legatura cu cel mai popular joc

Pokemon Go a fost decodat, iar o serie de informatii foarte interesante au iesit la suprafata. Dupa ce a stabilit o serie de recorduri, ajungand, in acelasi timp, unul dintre cele mai populare jocuri pentru mobil din toate timpurile, Pokemon Go a fost acum decodat. Mai exact, un grup de oameni a umblat in codul [].

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. ATENTAT TERORIST la Munchen, cu 9 morti confirmati si cel putin 10 raniti. Unul dintre decedati ar putea fi un atacator. A fost convocat Consiliul de securitate al parlamentului

Atac terorist la Munchen. Fortele de ordine sunt imprastiate in tot orasul si cauta mai multi atacatori. Primul punct in care s-a tras a fost mall-ul Olympia. Sunt 11 morti. Trupele speciale au gasit un trup la o oarecare departare de locul atacului, iar autoritatile se intreaba daca nu ar fi cumva vorba despre unul dintre atacatori sau despre inca o victima.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )