Libnet.ro
UNICEF

06:45

Directorul uneia dintre cele mai mari companii de pe glob, implicat intr-un scandal sexual

Antena3 Antena3,
Directorul uneia dintre cele mai mari companii de pe glob, implicat intr-un scandal sexual

Lee Kun-hee, directorul grupului de firme Samsung, este in centrul unui scandal sexual, dupa ce o agentie de stiri din Coreea de Sud a dat publicitatii imagini cu prostituate de lux care intrau in. continuă pe Antena3

Lovitura pentru admiratorii uneia dintre cele mai ravnite femei din lume. Veste majora in familia Ducesei Kate Middleton

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a logodit cu milionarul James Matthews, dupa o relatie de aproape un an, a anuntat presa din Marea Britanie. James Matthews ar fi cerut-o de sotie in timpul.

Admitere liceu 2016. Rezultatele repartizarii computerizate, publicate. Cele mai mari medii sunt la Saguna. S-a intrat insa la liceu si cu medii sub 3.00

Admitere liceu 2015. Ministerul Educatiei a publicat, marti, rezultatele primei etape de repartizare computerizata a candidatilor pentru admiterea la liceu. La Brasov cele mai mari medii au fost la Saguna, Mesota si Grigore Moisil. Au fost insa multe licee unde s-a intrat cu medii sub 5.

Asta ar fi surpriza anului in fotbalul romanesc. Victor Piturca, dorit de una dintre cele mai puternice echipe din Europa

Dupa ce s-a despartit de Al Ittihad, Victor Piturca ar putea redeveni selectioner, scrie GSP. Presa din Arabia Sauditaanunta ceea ce ar putea fi cea mai mare surpriza a verii:Victor Piturca.

Acasa la Raed Arafat, in Palestina: Familia fondatorului SMURD, una dintre cele mai bogate din zona (FOTO)

Despre Raed Arafat se cunosc foarte putine amanunte. Pentru a afla mai multe despre familia fondatorului SMURD in Romania si despre viata pe care o ducea aceasta inainte de a veni la studii.

Companiile din retail, logistica si IT au raportat cele mai mari cresteri salariale

Prima jumatate de an a adus un avans de 10% al salariilor si de 16% al bonusurilor oferite angajatilor din mediul privat, potrivit unei analize realizata de Smartree.

De ce nu ajuta salata la slabit. Nutritionistul explica una din cele mai mari greseli dietetice

Problema greutatii corporale excesive a fost si va fi probabil intotdeauna un subiect care va preocupa un procent important al populatiei globului, afirma nutritionistul Lygia Alexandrescu, adaugand c?.

Rezultatele repartizarii computerizate la liceu, publicate pe site-ul admitere.edu.ro. Lista liceelor cu cele mai mari medii de admitere

Repartizarea computerizata a absolventilor de clasa a VIII-a in invatamantul liceal are loc marti. Astfel, in intervalul 21 - 29 iulie, viitorii liceeni pot depune dosarele de inscriere la scolile la care candidatii au fost repartizati.

Acestea sunt cele mai de succes malluri din tara

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Care sunt cele mai profitabile mall-uri din Romania

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Cele mai frumoase atractii ale insulei Corfu

Insula greceasca Corfu, splendid amplasata in inima Marii Ionice, este una dintre cele mai inspirate destinatii de vacanta pentru grupuri de tineri aventurosi, familii cu copii sau romantici incurabili,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )