Libnet.ro
UNICEF

01:05

Letonia, cel de-al 18-lea stat din zona euro.

România Liberă România Liberă,
Letonia, cel de-al 18-lea stat din zona euro.

Letonia a trecut oficial, de la 1 ianuarie 2014, la moneda unica europeana, relateaza Agerpres. Sunt incantat sa urez bun venit Letoniei drept cel de al 18-lea membru al zonei euro. Este un eveniment major, nu numai pentru Letonia, ci si pentru zona euro insasi, care ramane stabila, atractiva si deschisa pentru noi membri. Pentru Letonia, acesta este rezultatul unor eforturi impresionante si a determinarii ferme a autoritatilor si a poporului leton. Multumita acestor eforturi, depuse dupa o . continuă pe România Liberă

Letonia a devenit cel de-al 18-lea stat din zona euro

Letonia a trecut oficial, de la 1 ianuarie 2014, la moneda unica europeana. Sunt incantat sa urez bun venit Letoniei drept cel de al 18-lea membru al zonei euro. Este un eveniment major, nu numai pentru.

Letonia a devenit al 18-lea stat al zonei euro

Letonia a devenit al 18-lea stat al zonei euro. Majoritatea bancomatelor din orasele letone au fost gata sa distribuie bancnotele europene inca din primele 30 de minute ale noului an. in magazine, preturile sunt.

Letonia devine cel de al 18-lea stat al zonei euro

Letonia trece oficial la moneda unica europeana de la 1 ianuarie, insa latul leton va circula in paralel cu euro timp de doua saptamani pentru a permite o retragere progresiva de pe piata a monedei nationale. Intrarea Letoniei in zona euro la 15 ani de la lansarea monedei unice face ca aceasta sa numere 18 state, cu o populatie de 333 de milioane de locuitori. De miercuri, euro va inlocui treptat latul ca moneda nationala a Letoniei, anunta Agerpres.

Cel mai calduros sfarsit de an din ultima jumatate de secol. Nu vom astepta ninsoare nici la inceputul anului viitor

Iarna se lasa asteptata in mai toata tara. De fapt, este si cel mai calduros sfarsit de an din ultima jumatate de secol. Ieri, in sud-vestul tarii, au fost inregistrate chiar si 17 grade celsius. La.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )