Libnet.ro
UNICEF

07:45

Lichiditate de circa 2,78 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de circa 2,78 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12,63 milioane lei circa 2,78 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de circa 3,33 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15,13 milioane lei circa 3,33 milioane euro).

Lichiditate de circa 4,38 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 19,84 milioane lei circa 4,38 milioane euro).

Raiffeisen Bank a injectat 55 milioane euro in subsidiara sa din Ungaria

Raiffeisen Bank International din Austria a injectat 55 de milioane de euro 75,2 milioane de dolari) in capitalul subsidiarei sale din Ungaria, la finele anului trecut, potrivit prospectului publicat de RBI privind vanzarea de actiuni de pe urma careia a strans 2,78 miliarde euro.

PSG l-a achizitionat pe Cabaye. Peste 100 milioane euro cheltuiti pe transferuri!.

Mijlocasul francez Yohan Cabaye urmeaza sa semnze un contract cu Paris Saint-Germain PSG) dupa ce clubul francez a ajuns la o intelegere cu Newcastle pentru transferarea jucatorului in schimbul unei sume de circa 20 milioane lire sterline. PSG a mai inaintat o oferta, de 17 milioane euro clubului britanic, saptamana trecuta, insa ea fost respinsa. Totusi ultima oferta de 20 milioane lire peste 24 milioane euro, la cursul zilei) a fost acceptata, iar Cabaye a plecat deja la Paris pentru a .

Romanii au cumparat online produse in valoare de 600 milioane euro in 2013

Potrivit declaratiilor principalilor jucatori din piata romaneasca de comert electronic, retail-ul online autohton a generat vanzari de 600 milioane euro in 2013, arata un comunicat al GPeC. Gala Premiilor eCommerce). Cifra estimata face referire exclusiv la produsele comercializate online indiferent de natura lor) si NU la servicii, plata facturilor de utilitati, bilete de avion, bilete la spectacole sau vacante si calatorii.

Veniturile brute ale Enterprise Investors au fost de 332 milioane euro

Veniturile brute totale ale Enterprise Investors provenite din tranzactii au fost de 332 milioane euro, finalizand trei investitii si sapte exituri, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Cu 4 zile inaintea tragediei din Apuseni, ROMATSA a platit 1,5 milioane euro pentru scolarizarea controlorilor de trafic

Cu numai patru zile inaintea tragediei din Apuseni, ROMATSA a platit 1,5 milioane euro pentru scolarizarea controlorilor de trafic. Potrivit sursazilei. ro, banii vor ajunge la doua companii aeriene din Marea.

Lichiditate de peste 10 milioane de euro

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost, vineri, de 47,2 milioane de lei aproximativ 10,4 milioane de euro), cu 40% mai mare decat in sedinta de joi, in conditiile unor evolutii negative ale tuturor indicilor bursieri.

Oprescu vrea sa prelungeasca cu inca un an contractul de inchiriere pentru cladirea unde functioneaza Primaria Capitalei. Pana acum s-au platit circa 11 milioane de euro chirie, bani cu care imobilul putea fi cumparat

Primarul Sorin Oprescu cere Consiliului General al municipiului Bucuresti sa prelungeasca cu inca un an contractul de inchiriere pentru cladirea de birouri de pe Splaiul Independentei unde Primaria Capitalei isi desfasoara activitatea, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat la sedinta CGMB de joi. Reamintim ca, in luna decembrie, consilierii generali au aprobat prelungirea contractului pana pe 1 februarie 2014, timp in care primarul Sorin Oprescu trebuia sa perfecteze cumpararea cladirii, chiria platita in ultimii 4 ani, circa 11 milioane de euro, urmand sa se constituie avans la achizitionarea imobilului. Reamintim ca aceasta cladire a fost evaluata la circa 11-12 milioane de euro, iar daca contractul se prelungeste cu inca un an, Primaria Capitalei plateste pe chirie mai mult decat costa imobilul.

Fondurile de pensii pot investi circa 500 milioane euro in oferte publice de actiuni si obligatiuni

Fondurile de pensii private vor dispune de aproximativ 500 milioane de euro, in urmatorii doi ani, pentru a participa la oferte publice de actiuni si obligatiuni corporative, a declarat directorul general al ING Pensii, Raluca Tintoiu, la un eveniment de specialitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )