Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liderii europeni spera sa aprobe un acord privind Brexit in cadrul summit-ului ce incepe astazi la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Liderii europeni spera sa aprobe un acord privind Brexit in cadrul summit-ului ce incepe astazi la Bruxelles

La Bruxelles, incepe, astazi, summit-ul de doua zile al Uniunii Europene, principala tema pe agenda discutiilor fiind din nou un posibil acord cu Marea Britanie care sa reglementeze iesirea tarii din UE. continuă pe Adevărul

UPDATE Juncker anunta ca exista un acord privind Brexit-ul si recomanda Consiliului European sa il sustina Opozitia de la Londra respinge noua varianta- VIDEO

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a anuntat ca exista un acord asupra Brexitului si i-a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, in care ii cere sa sustina acordul. Liderii europeni se reunesc in cadrul Consiliului European, la Bruxelles, in cursul zilei de joi si vineri. Anuntul nu a fost insa primit bine de Opozitia din Parlamentul de la Londra care a respins vechiul acord de mai multe ori.

Financial report: FMI reduce prognoza globala de crestere. Dumnezeu este acum complice la conspiratia lui Trump. Un acord privind Brexit este posibil saptamana aceasta

Financial Times: FMI reduce prognoza globala de crestere pe fondul temerilor privind razboiul comercial * Le Point: in opinia lui Michel Barnier, un acord este posibil saptamana asta * The New York Times: Dumnezeu este acum complice la conspiratia lui Trump * Stiri pe scurt.

Brexit Liderii europeni se reunesc la Bruxelles intr-o noua tentativa de a incheia definitv capitolul iesirii Marii Britanii din UE, satui de haosul de la Londra

Saga Brexit-ului, care a marcat scena politica de la Londra de mai bine de trei ani, va domina si agenda Consiliului European care se reuneste joi, la Bruxelles, in conditiile in care au existat semnale ca s-ar putea ajunge totusi la un ultim acord intre britanici si liderii europeni.

Liderii europeni aproba printr-o declaratie noul acord privind Brexitul

Liderii statelor UE, reuniti la Bruxelles la Consiliul European, au aprobat joi noul acord privind B.

Marea Britanie, un nou acord pentru BREXIT cu Uniunea Europeana. Boris Johnson a facut anuntul oficial

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a anuntat cu putin timp in urma, joi, ca UE a ajuns la un acord pentru Brexit. De asemenea, anuntul a fost confirmat si de catre presedintele Comisiei Europene. Vestea vine in contextul in care a fost convenit un acord intre echipele de negociere ale Regatului Unit si cele din .

Londra si UE au ajuns la un nou acord pentru Brexit

Un nou acord pentru Brexit a fost obtinut in urma negocierilor indelungi dintre noul guvern britanic.

Vicepresedintele SUA Mike Pence: Statele Unite si Turcia au ajuns la un acord privind o incetare a focului in Siria

Turcia si SUA au ajuns la un acord privind o incetare a focului in Siria, a anuntat joi vicepresedintele american Mike Pence dupa o intalnire cu presedintele turc Recep Tayyip Erdogan la Ankara, relateaza dpa.

BURSELE DIN LUME Scaderi in Europa, pe fondul ultimelor discutii privind Brexit-ul

Bursele din Europa au scazut ieri, in conditiile in care soarta Brexitului va fi decisa saptamana aceasta, in urma ultimelor discutii dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana UE), care incear-ca sa ajunga la un acord de divort.

Britanicii si europenii negociaza intens la Bruxelles in scopul evitarii unui no deal. Un nou acord privind Brexitul, posibil inaintea summitului de joi

Discutii-maraton au fost reluate miercuri la Bruxelles, intr-o incercare de a se ajunge la un acord cu Londra privind Brexitul, pe care negociatorii l-au catalogat posibil inaintea summitului european de joi, relateaza AFP.

VAGIT ALEKPEROV, DIRECTORUL GENERAL LUKOIL: Am ajuns la un acord privind compensatiile pentru petrolul contaminat

Lukoil a ajuns la un acord cu clientii sai privind compensatiile pentru pagubele provocate anul acesta de contaminarea petrolului cu clorura organica in conducta Druzhba, a anuntat, ieri, directorul general Vagit Alekperov, transmite Reuters, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )