Libnet.ro
UNICEF

13:15

Liderii Grupului celor mai puternice 20 de economii din lume s-au reunit in China. Despre ce s-a discutat

B1 B1,
Liderii Grupului celor mai puternice 20 de economii din lume s-au reunit in China. Despre ce s-a discutat

Liderii Grupului celor mai puternice 20 de economii din lume s-au reunit in China pentru a discuta pe tema revigorarii economiei mondiale. Prezent in China, unde participa la Summitul G20, presedintele. continuă pe B1

Despre ce au discutat liderii lumii la summit-ul G20 INFOGRAFIE VIDEO

Summit-ul G20 a fost un prilej pentru liderii celor mai puternice 20 economii ale lumii sa discute si probleme bilaterale. De exemplu premierul britanic Theresa May si presedintele rus Vladimir Putin si-au exprimat, la prima lor intalnire, speranta unei imbunatatiri a relatiilor britanico-ruse, Merkel si Erdogan au discutat despre vize si refugiati.

INFOGRAFIE Despre ce au discutat liderii lumii la summit-ul G20

Summit-ul G20 a fost un prilej pentru liderii celor mai puternice 20 economii ale lumii sa discute si probleme bilaterale. De exemplu premierul britanic Theresa May si presedintele rus Vladimir Putin si-au exprimat, la prima lor intalnire, speranta unei imbunatatiri a relatiilor britanico-ruse.

IFA 2016: Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume

Lenovo a anuntat, in cadrul IFA 2016, ca va extinde familia de multi-modale Yoga cu noul laptop convertibil Yoga 910. Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume. Lenovo Yoga 910 are doar 14,33 mm grosime si este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piata, fiind dotat cu ultima gama [].

S-a deschis cel mai nou centru comercial din Bucuresti. Cum arata ParkLake Plaza - GALERIE FOTO

ParkLake, cel mai asteptat si cel mai aparte centru comercial din ultimii ani, si-a deschisusile catre public, in vecinatatea Parcului Titan. Printre numeroasele idei revolutionare pe care le propune.

CITATE MAICA TEREZA. Cele mai puternice citate despre credinta

intelepciunea din vorbele Maicii Tereza a atins pana si cele mai insensibile suflete, facandu-i pe multi sa cada pe ganduri si chiar sa-si schimbe comportamentele.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )