Libnet.ro
UNICEF

05:45

INFOGRAFIE Despre ce au discutat liderii lumii la summit-ul G20

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Despre ce au discutat liderii lumii la summit-ul G20

Summit-ul G20 a fost un prilej pentru liderii celor mai puternice 20 economii ale lumii sa discute si probleme bilaterale. De exemplu premierul britanic Theresa May si presedintele rus Vladimir Putin si-au exprimat, la prima lor intalnire, speranta unei imbunatatiri a relatiilor britanico-ruse. continuă pe Adevărul

Despre ce au discutat liderii lumii la summit-ul G20 INFOGRAFIE VIDEO

Summit-ul G20 a fost un prilej pentru liderii celor mai puternice 20 economii ale lumii sa discute si probleme bilaterale. De exemplu premierul britanic Theresa May si presedintele rus Vladimir Putin si-au exprimat, la prima lor intalnire, speranta unei imbunatatiri a relatiilor britanico-ruse, Merkel si Erdogan au discutat despre vize si refugiati.

Pregatiri pentru summit-ul G20 din China. Hangzhou, transformat intr-un oras fantoma

Gazda reuniunii G-20, orasul Hangzhou a fost cosmetizat inaintea ssosirii liderilor din cele mai puternice 20 de economii ale lumii. Mai multe miliarde de dolari au fost cheltuite pentru aranjarea metropolei, plantarea copacilor, curatarea strazilor, vopsirea cladirilor si construirea de noi autostrazi pentru a se asigura ca vizitatorii se intorc acasa cu o impresie buna.

Incidente la summit-ul din China: Covor rosu pentru liderii lumii, nu si pentru Obama. Un agent chinez i-a certat pe jurnalistii americani (VIDEO)

Incidente la Summit-ul G20 din China, inca de la venirea sefilor de stat. Autoritatile chineze nu au folosit covorul rosu la sosirea presedintelui american Barack Obama si nici macar nu au pus la.

Obama se va intalni cu Putin in timpul summit-ului G20 din China

Presedintii Statelor Unite si Rusiei nu au discutat inca in marja summit-ului G20 din China, dar au cazut de acord sa aiba o intalnire separata, a declarat duminica secretarul de presa al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agentia rusa TASS.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )