Libnet.ro
UNICEF

06:45

Liderii PSD si ALDE pun tunurile pe Mugur Isarescu. Ce au decis cei din coalitie in privinta unui nou mandat la conducerea BNR

Antena3 Antena3,
Liderii PSD si ALDE pun tunurile pe Mugur Isarescu. Ce au decis cei din coalitie in privinta unui nou mandat la conducerea BNR

Scandal urias din cauza mandatului care i se ofera lui Mugur Isarescu la Banca Nationala a Romaniei. A fost o intelegere facuta intre Calin Popescu Tariceanu si Viorica Dancila, iar apoi din. continuă pe Antena3

PSD-ALDE vor prelungirea epocii Isarescu

Olguta Vasilescu si Daniel Zamfir nu sunt de acord cu propriile partide * Isar spune ca Isarescu santajeaza cu avizarea tranzactiei Eximbank - Banca Romaneasca Desi multi asteapta, de ani de zile, sa se apropie de final, guvernarea lui Mugur Isarescu in fruntea Bancii Nationale a Romaniei BNR) pare sa fie departe de a ajunge la capat, atata vreme cat seful bancii centrale este sustinut de putere.

Mircea Badea: Cineva i-a razgandit pe cei de la PSD-ALDE in cazul lui Isarescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca, in urma discutiei avute cu premierul Viorica Dancila, se va merge pe sustinerea lui Mugur Isarescu pentru reinnoirea mandatului acestuia de.

Senatorii PSD nu-l vor pe Mugur Isarescu guvernator la BNR inca cinci ani

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor admite ca senatorii social-democrati au ajuns la concluzia ca nu-l vor sutine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la sefia BNR. Noua conducere a BNR urmeaza sa.

News Alert. PSD-ALDE il sustin pe Isarescu la sefia BNR

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca, in urma discutiei avute cu prem.

Isarescu, sustinut de PSD-ALDE pentru un nou mandat la BNR. Cum il atacau liderii PSD in era Dragnea

Mugur Isarescu are sustinerea noastra pentru un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale, a de.

Mugur Isarescu, un nou mandat la BNR. Guvernatorul are sustinerea PSD-ALDE

Mugur Isarescu ar putea sa primeasca un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), el avand sustinerea PSD-ALDE, au declarat pentru G4Media. ro surse din partid. Informatia a fost confirmata de Calin Popescu Tariceanu.

SCANDAL in ALDE! Daniel Zamfir nu tine cont de Tariceanu si indeamna la revolta: Voi vota impotriva lui Mugur Isarescu, sper sa faca si altii la fel

Schimbarea radicala a lui Calin Popescu Tariceanu in privinta sustinerii lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat la BNR starneste revolta in ALDE. Liderul grupului ALDE din Senat, Daniel Zamfir, a anuntat .

Revolta in PSD. Senatorii nu-l vor pe Mugur Isarescu pentru inca un mandat la BNR. Fifor confirma: Sa vedem incotro merge PSD

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, admite ca senatorii PSD au ajuns la concluzia ca nu-l vor sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la sefia BNR. Noua conducere a BNR urmeaza sa fie votata de Parlament in 3 iulie. in era Dragnea, Mugur Isarescu a fost principala tinta a PSD pe partea de fiscalitate. Isarescu a fost scos vinovat de PSD pentru cresterea ROBOR si a EURO.

Senatorul Daniel Zamfir: Presiunea constanta pe care Mugur Isarescu a facut-o asupra Guvernului a dat roade

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a reactionat pe pagina sa de facebook in ceea ce priveste sustinerea Guvernului pentru un nou mandat al lui Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale. Potrivit senatorului,.

PNL, anunt important pentru Mugur Isarescu. Orban: Liberalii il sustin in functia de guvernator (VIDEO)

PNL il sustine pe Mugur Isarescu la un nou mandat de sef al BNR, anunta, marti, Ludovic Orban. in ceea ce priveste BNR, Biroul Executiv National a decis in unanimitate sustinerea pentru functia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )