Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul ALDE din Parlamentul European pregateste excluderea partidului lui Tariceanu din familia europeana

Adevărul Adevărul,
Liderul ALDE din Parlamentul European pregateste excluderea partidului lui Tariceanu din familia europeana

Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European, a inceput procedurile pentru excluderea partidului condus de Calin-Popescu Tariceanu din familia europeana, se arata intr-o scrisoare citata de Europa FM. continuă pe Adevărul

PETRE DAEA: Comisia de agricultura din Parlamentul European a eliminat plafonarea obligatorie

Unul dintre obiectivele cele mai importante ale Politicii Agricole Comune pentru care Romania a militat in toate structurile europene a avut castig de cauza in comisia pentru agricultura din Parlamentul European, unde, prin votul dat, s-a eliminat plafonarea obligatorie, a declarat, astazi, ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Tariceanu, probleme inainte de alegeri. Guy Verfhofstadt: Recomandam excluderea ALDE din familia europeana a liberal-democratilor/ Tentativele de dezincriminare a coruptiei revin constant

Calin Popescu Tariceanu se confrunta cu probleme in Eruopa, dupa ce partidul sau - ALDE - a alunecat pe o panta iliberala. Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verfhofstadt,a recomandat.

Sedinta extrem de importanta la PSD. Dragnea pregateste strategia partidului pentru europarlamentare

Sedinta extrem de importanta la PSD, unde Liviu Dragnea pregateste strategia partidului pentru europarlamentare si referendumul anuntat de presedintele Klaus Iohannis. Liderul PSD a chemat din nou la Bucurest.

SONDAJ: Stiti ce este Parlamentul European si care este rolul sau?

Parlamentul European este singura institutie a UE ai carei membri sunt alesi in mod direct. Cei 751 de deputati ai sai ii reprezinta pe cetatenii. De-a lungul anilor si in urma modificarilor succesive.

Sondaj. Pentru ce partid sau alianta de partide veti vota la alegerile pentru Parlamentul European din acest an?

Suntem foarte aproape de momentul alegerilor pentru Parlamentul European. Listele de candidati sunt publice, campania electorala a inceput deja, neoficial, scrie profesorul Dan Voiculescu, pe blog. Oare se va.

ALDE, in razboi cu propria familie politica: Pentru domnul Verhofstadt statul de drept inseamna doamna Kovesi si problemele sale din justitie

ALDE Romania au lansat critici dure miercuri la adresa lui Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE din Parlamentul European, care a solicitat oficial excluderea partidului condus de Calin Popescu Tariceanu din familia europeana ALDE european), potrivit unui punct de vedere remis presei.

Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European pentru a deveni procuror-sef european

Frans Timmermans, Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, si-a reafirmat sprijinul pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european si a reiterat faptul ca fosta sefa DNA ramane candidata preferata a Parlamentului European pentru.

Frans Timmermans: Doamna Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, este candidata preferata de Parlamentul Europeanpentru a ocupa postul de procuror-sef.

PRIVIND POLITIA DE FRONTIERA SI GARDA DE COASTA: Parlamentul European si Consiliul au ajuns la un acord

Ambasadorii la UE au confirmat, astazi, in numele Consiliului, acordul informal la care s-a ajuns intre reprezentantii Parlamentului European si presedintia romana a Consiliului UE cu privire la un regulament privind Politia de frontiera si Garda de Coasta la nivel european.

Vot crucial in Parlamentul European. Transportatorii, apel catre eurodeputatii romani: Industria transportului rutier international din Romania in piata europeana risca sa fie distrusa

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) asolicitat europarlamentarilor romani, indiferent de partidele din care provin, sa fie prezenti miercuri in plenul Parlamentului European.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )