Libnet.ro
UNICEF

13:15

Liderul Fratiei Musulmane a fost condamnat pentru a sasea oara la inchisoare pe viata

Adevărul Adevărul,
Liderul Fratiei Musulmane a fost condamnat pentru a sasea oara la inchisoare pe viata

Liderul Fratiei Musulmane din Egipt Mohammed Badie a fost condamnat luni, pentru a sasea oara, la inchisoare pe viata, dupa ce in 2015 primise trei sentinte capitale, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Ofiter polonez, condamnat pentru spionaj in favoarea Rusiei

Un locotenent-colonel al fortelor armate poloneze a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru spionaj in beneficiul Rusiei, a anuntat luni Tribunalul militar regional din Varsovia, relateaza AFP, citata de Agerpres. Verdictul in cazul militarului Zbigniew J. , arestat in octombrie 2014, a fost dat luna trecuta, dar procesul sau s-a desfasurat cu usile inchise si tribunalul nu l-a facut public decat atunci cand a fost dezvaluit de un post de radio particular.

Un primar a fost retinut pentru mita electorala

Primarul comunei Icoana, judetul Olt, candidat pentru un alt mandat, a fost retinut pentru 24 de ore pentru mita electorala.

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a fost retinuta pentru 24 de ore

Aceasta este acuzata de 99 infractiuni de inselaciune in forma continuata Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost scoasa vineri seara cu catusele la maini din sediul Parchetului General si a fost dusa in arestul Politiei Capitalei, informeaza Agerpres. Ea a fost retinuta retinuta vineri, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, fiind acuzata de savarsirea a 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata si 29 de infractiuni de inselaciune in forma simpla, precum si infractiunea de participatie improprie de zadarnicirea combaterii bolilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )