Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un primar a fost retinut pentru mita electorala

Antena3 Antena3,
Un primar a fost retinut pentru mita electorala

Primarul comunei Icoana, judetul Olt, candidat pentru un alt mandat, a fost retinut pentru 24 de ore pentru mita electorala. continuă pe Antena3

Contabilul unei firme a fost retinut pentru ca ar fi incercat sa mituiasca un inspector antifrauda cu 20.000 de euro

Contabilul unei societati comerciale din Capitala a fost retinut de procurorii anticoruptie care il acuza ca i-ar fi promis unui inspector antifrauda suma de 20. 000 de euro.

Primar PNL, retinut dupa ce a impartit bonuri pentru mici si bere in schimbul unor voturi (VIDEO)

Gheorghe Perieteanu, edilul liberal comunei Icoana, din judetul Olt, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat ca a impartit bonuri pentru mici si bere in schimbul voturilor, potrivit.

Expert contabil din Bucuresti, retinut pentru dare de mita

Un expert contabil din Bucuresti a fost retinut pentru 24 de ore pentru dare de mita, el urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Administratorul firmei la care era angajat contabilul este sub control judiciar pentru aceeasi infractiune.

Misterul crimei infioratoare elucidat dupa un an. Ucigasul femeii din Pestera Vacii a fost retinut de procurori

Un barbat a fost retinut pentru comiterea unei crime infioratoare. Potrivit anchetatorilor, suspectul, din Valea Jiului, este fostul concubin si ucigasul unei femei al carui cadavru a fost descoperit in stare avansata de putrefactie, in aprilie 2015, in zona Pesterii Vacii din Masivul Sureanu.

Primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica, retinut. Edilul se pregatea pentru o noua candidatura

Primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica, a fost retinut. Edilul se pregatea sa candideze pentru un nou mandat, insa politistii il acuza de abuz in serviciu, coruperea alegatorilor si santaj.

Primarul comunei Icoana din judetul OLT, retinut dupa ce a distribuit tichete pentru mici si bere, in scop electoral

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina au decis, joi seara, retinerea lui Gheorghe Perieteanu, primarul comunei Icoana din judetul Olt, sub acuzatia de corupere a alegerilor, abuz in serviciu si folosirea influentei ori autoritatii pentru obtinerea de bani, bunuri sau foloase necuvenite.

Primarul comunei argesene Bradu, pus sub control judiciar pentru infractiuni electorale

Primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica, a fost eliberat din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Arges dupa expirarea ordonantei de retinere, in dosarul in care este cercetat pentru infractiuni electorale. El a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Expert contabil, retinut pentru dare de mita

Contabilul unei societati comerciale din capitala, a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie DNA) care il acuza ca i-ar fi promis unui inspector antifrauda suma de 20. 000 de euro.

Procurorii cer arest preventiv pentru primarul de la Icoana. Este acuzat ca a corupt alegatorii

Primarul comunei Icoana, Gheorghe Perieteanu, primul retinut pentru mita electorala in Campania 2015, a fost audiat in cursul diminetii de vineri de procurori, acestia stabilind ca vor solicita arestul preventiv pentru 30 de zile, acuzandu-l pe edil de abuz in serviciu si coruperea alegatorilor.

O petrecere pentru pensionarii din Turnu Severin a infierbantat spiritele: candidatul PSD, acuzat de PNL-isti de mita electorala

Marius Screciu, candidatul PSD la Primaria Drobeta Turnu Severin, este acuzat de liberalii din judet ca ar fi dat o petrecere pentru pensionari de Sfintii Constantin si Elena. Liberalii spun ca vor depune o plangere penala impotriva lui, dar deocamdata nu au facut-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2688 seconds )