Libnet.ro
UNICEF

06:00

Liderul teroristilor de la Stat Islamic interzice publicarea materialelor video cu executiile barbare

Antena3 Antena3,
Liderul teroristilor de la Stat Islamic interzice publicarea materialelor video cu executiile barbare

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a emis un decret prin care interzice publicarea inregistrarilor video cu executii barbare, apreciind ca acestea ii sperie pe copiii musulmanilor,. continuă pe Antena3

Liderul gruparii Statul Islamic interzice publicarea inregistrarilor video cu executii barbare

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a emis un decret prin care interzice publicarea inregistrarilor video cu executii barbare, apreciind ca acestea ii sperie pe copiii musulmanilor. Al-Baghdadi ar fi trimis o scrisoare aripii mediatice a gruparii extremiste, in care subliniaza ca nu mai este permisa prezentarea scenelor violente in inregistrarile video, care au devenit cunoscute in intreaga lume odata cu aparitia lui John Jihadistul in 2014.

Nava egipteana, INCENDIATA pe Mediterana. ATACUL, revendicat de Stat Islamic

O nava militara egipteana a luat foc, joi, in Marea Mediterana, dupa ce a fost atacata cu rachete lansate din Peninsula Sinai, Incidentul a fost revendicat de reteaua terorista Stat Islamic.

O nava militara egipteana a fost atacata cu rachete. Teroristii de la Stat Islamic au revendicat atacul

O nava militara egipteana a luat foc, joi, in Marea Mediterana, dupa ce a fost atacata cu rachete lansate din Peninsula Sinai, intr-un incident revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, informeaza Fox News.

Decizia luata de liderul Statului Islamic care a starnit CONTROVERSE in grupare

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a emis un decret prin care interzice publicarea inregistrarilor video cu executii barbare, apreciind ca acestea ii sperie pe copiii musulmanilor.

Cel putin 115 morti intr-o serie de atentate comise la Bagdad si revendicate de grupul Stat Islamic

Cel putin 115 persoane au murit, iar alte cateva sute au fost ranite intr-o serie de atentate comise vineri seara la periferia nordica a Bagdadului, atacurile fiind revendicate de reteaua terorista sunnita Statul Islamic, informeaza site-ul postului.

Regina Marii Britanii, filmata in timp ce invata salutul nazist de la unchiul sau, cand avea sapte ani. Palatul Buckingham, dezamagit de publicarea imaginilor (VIDEO)

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost surprinsa intr-un video in timp ce invata salutul nazit de la unchiul sau Edward al VIII-lea, imaginile fiind publicate in exclusivitate de tabloidul britanic The.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )