Libnet.ro
UNICEF

10:15

Liderul gruparii Statul Islamic interzice publicarea inregistrarilor video cu executii barbare

Hotnews Hotnews,
 Liderul gruparii Statul Islamic interzice publicarea inregistrarilor video cu executii barbare

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a emis un decret prin care interzice publicarea inregistrarilor video cu executii barbare, apreciind ca acestea ii sperie pe copiii musulmanilor. Al-Baghdadi ar fi trimis o scrisoare aripii mediatice a gruparii extremiste, in care subliniaza ca nu mai este permisa prezentarea scenelor violente in inregistrarile video, care au devenit cunoscute in intreaga lume odata cu aparitia lui John Jihadistul in 2014. continuă pe Hotnews

Liderul teroristilor de la Stat Islamic interzice publicarea materialelor video cu executiile barbare

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a emis un decret prin care interzice publicarea inregistrarilor video cu executii barbare, apreciind ca acestea ii sperie pe copiii musulmanilor,.

Arabia Saudita a dejucat un complot terorist, arestand 431 de membri ai gruparii Statul Islamic

Serviciile de securitate din Arabia Saudita au arestat, sambata, 431 de presupusi membri ai gruparii teroriste Statul Islamic SI) suspectati ca pregateau atacuri la moschei siite.

Decizia luata de liderul Statului Islamic care a starnit CONTROVERSE in grupare

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a emis un decret prin care interzice publicarea inregistrarilor video cu executii barbare, apreciind ca acestea ii sperie pe copiii musulmanilor.

VIDEO O nava egipteana a fost atacata cu rachete de o grupare terorista afiliata organizatiei Statul Islamic

O nava militara egipteana a luat foc, joi, in Marea Mediterana, dupa ce a fost lovita de o racheta lansata de teroristii dintr-o grupare afiliata orgnizatiei Statul Islamic, aflati in Peninsula Sinai, informeaza AFP si BBC.

Combatantii kurzi acuza Statul Islamic ca a folosit gaze toxice

Jihadistii din cadrul retelei extremiste sunnite Statul Islamic SI) au folosit gaze toxice, pe 28 si 29 iunie, in cursul unei ofensive efectuate in provincia Al-Hasakah, in nord-estul Siriei, au acuzat sambata fortele kurde YPG.

Numarul mortilor in urma seriei de atentate comise la Bagdad si revendicate de Statul Islamic a ajuns la 115

Cel putin 115 persoane au murit, iar alte cateva sute au fost ranite intr-o serie de atentate comise vineri seara la periferia nordica a Bagdadului, atacurile fiind revendicate de reteaua terorista sunnita Statul Islamic, informeaza site-ul postului Al Jazeera.

Irak: Statul Islamic revendica un atentat cu masina-capcana, soldat cu moartea a 80 de persoane

Un atentat cu masina-capcana a ucis peste 80 de persoane, vineri, intr-o piata aglomerata dintr-un oras irakian, actul terorist fiind revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic, informeaza Reuters.

Statul Islamic ameninta ca va decapita Statuia Libertatii din New York

Jihadistii din gruparea terorista Statul Islamic au lansat o noua amenintare care vizeaza in mod direct securitatea Statelor Unite si simbolul libertatii acestei tari. Deja autoritatile de peste ocean.

Congresul SUA va aloca fonduri pentru programe de combatere a recrutarilor de catre Statul Islamic si alte grupari

O comisie a Congresului SUA a aprobat un proiect de lege care prevede alocarea de fonduri pentru programe de combatere a radicalizarii si recrutarii de americani de catre organizatia jihadista Statul Islamic si.

Congresul SUA riposteaza. Vrea sa combata recrutarile de catre Statul Islamic

O comisie a Congresului SUA a aprobat un proiect de lege care prevede alocarea de fonduri pentru programe de combatere a radicalizarii si recrutarii de americani de catre organizatia jihadista Statul Islamic si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )