Libnet.ro
UNICEF

09:15

Decizia luata de liderul Statului Islamic care a starnit CONTROVERSE in grupare

România Liberă România Liberă,
Decizia luata de liderul Statului Islamic care a starnit CONTROVERSE in grupare

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a emis un decret prin care interzice publicarea inregistrarilor video cu executii barbare, apreciind ca acestea ii sperie pe copiii musulmanilor. continuă pe România Liberă

David Cameron vrea ca Marea Britanie sa se implice mai mult in Siria alaturi de SUA impotriva Statului Islamic: Fiti siguri ca suntem hotarati sa colaboram cu voi pentru a distruge califatul

Premierul David Cameron vrea ca Marea Britanie sa se implice mai mult in Siria alaturi de SUA in lupta impotriva Statului Islamic, potrivit lemonde. fr. Acesta va sustine si un discurs luni in care va insista pe.

Comori inestimabile, recuperate din casa unui lider al Statului Islamic

Peste 400 de artefacte confiscate de fortele speciale americane in cursul unui raid impotriva lui Abu Sayyaf, un lider al gruparii jihadiste Statului Islamic, au fost restituite miercuri Irakului, relateaza.

General american: Lupta impotriva Statului Islamic se va intinde pe decenii intregi

Vineri, un general din Armata Statelor Unite ale Americii a declarat ca lupta impotriva organizatiei teroriste Statul islamic va dura 10-20 de ani, informeaza Sputnik.

Membrii ai Statului Islamic, arestati in Arabia Saudita

Serviciile de securitate din Arabia Saudita au arestat, sambata, 431 de presupusi membri ai retelei teroriste Stat Islamic suspectati ca pregateau atacuri la moschei siite, informeaza BBC News online.

Organizatie conectata Statului Islamic, destructurata si peste 400 de presupusi jihadisti, arestati in Arabia Saudita

O organizatie conectata gruparii jihadiste sunnite Statul Islamic a fost destructurata, iar alti 431 presupusi membri ai acesteia au fost arestati, majoritatea fiind sauditi, potrivit unui anunt facut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )