Libnet.ro
UNICEF

11:00

Lidia Buble, exclusa din Biserica Penticostala din cauza relatiei cu Razvan Simion?

ADPM ADPM,
Lidia Buble, exclusa din Biserica Penticostala din cauza relatiei cu Razvan Simion?

Lidia Buble, exclusa din Biserica Penticostala? Astfel ar urma sa se intample din pricina faptului ca enoriasii nu accepta in comunitatea lor fete care au relatii amoroase in afara mariajului si, mai mult, cu barbati insurati. continuă pe ADPM

Caru' cu vedete: Bomba! Lidia Buble, exclusa de pensticostali din cauza relatiei cu Razvan Simion; Cu ce nota a luat Bianca Dragusanu BAC-ul la limba romana; Fetele obisnuite care si-au intalnit printii

Anda Adam: Poate sunt insarcinata! Anda Adam 35 de ani) si-a facut aparitia, pentru prima data de la nunta, la un eveniment monden, unde a oferit consiliere si sfaturi de frumusete clientelor unui mall bucurestean. Ziua Tatalui: cele mai simpatice fotografii postate de vedete. Ca in fiecare an, vedetele au postat pe retelele de socializare fotografii cu parintii lor, pentru a marca cum se cuvine Ziua Tatalui.

De cand sunt impreuna Razvan Simion si Lidia Buble

Razvan Simion si Lidia Buble sunt impreuna, sustin din ce in ce mai multe surse din preajma lor. Relatia lor nu dureaza insa de ieri, de azi, ci de la inceputul acestui ani. Iata ce s-a intamplat.

Ce familie numeroasa! Lidia Buble are 10 frati!

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasa. Fiica de pastor penticostal, artista are zece frati. Cel mai in varsta are 37 de ani, iar cel mai mic, 11 ani.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )