Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lidia Fecioru: Cum ne vindecam inima dupa un an greu. Sa nu permiti durerii sa iti controleze viata

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru: Cum ne vindecam inima dupa un an greu. Sa nu permiti durerii sa iti controleze viata

In emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru ne-a explicat ce putem fac pentru a ne vindeca inima greu incercata in acest tumultuos an 2020. continuă pe Antena3

Cadourile care aduc noroc, in secret. Lidia Fecioru ne invata cum sa atragem bunastarea

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a enumerat, la Antena 3, darurile care aduc noroc. Daruind primesti, asa cum iubind iubesti. Lidia Fecioru, lista cadourilor care adus noroc La cadouri ne gandim cu totii in aceasta perioada. Desi Craciunul e pe masa, iar Mosul deja a venit, sarbatorile de iarna cunosc si alte zile in care oamenii isi .

Pilda zilei cu Lidia Fecioru: Cei care iti spun adevarul in fata nu te vor lovi niciodata pe la spate

Lidia Fecioru a oferit Pilda Zilei la Adevaruri Ascunse de la Antena 3. Bioenergoterapeutul ne-a indemnat sa ii pretuim mai mult pe cei care ne spun adevarul, chiar daca este incomod.

Leacul de Craciun, cu Lidia Fecioru: Beti asta pentru a trai mai mult si mai bine! Cu lingurita, nu cu paharul

In emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit reteta unui leac simplu si extreme de eficient, usor de preparat acasa de catre fiecare dintre noi.

Lidia Fecioru, cum nu ai mai vazut-o vreodata! Surpriza in seara de Craciun, la Adevaruri ascunse

In seara de Craciun, Lidia Fecioru a tinut in mod special sa ii colinde pe telespectatorii emisiunii Adevaruri ascunse, in spiritul traditiei stramosesti si in semn de pretuire pentru fidelitatea lor.

Lidia Fecioru, pont special de Craciun. Ce face ca sa aiba mai multi bani in noul an

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, invitata permanenta in emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3 petrece Craciunul in familie, alaturi de copii si de nepoti. Aceasta a dezvaluit ce trebuie sa faca cei care vor sa aiba mai multi bani in anul care vine.

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru dezvaluie ce NU trebuie sa facem de Craciun

In Ajun de Crciun, sfaturile prietenilor Antena3, Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici, sunt de neratat! Stim cu totii ce facem de Craciun, atentie insa la ce NU trebuie sa facem in aceste zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )