Libnet.ro
UNICEF

08:46

Liga Campionilor, baschet (m): CSM Oradea a ratat calificarea in turul 2 si va continua in FIBA Europe Cup

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor, baschet (m): CSM Oradea a ratat calificarea in turul 2 si va continua in FIBA Europe Cup

Campioana Romaniei la baschet masculin, CSM Oradea, a ratat vineri, pe teren propriu,calificarea in turul al doilea al Basketball Champions League, desi a invins formatia ungara Falco Szombathely, cu scorul de 96-90 46-36, 86-77), dupa prelungiri, in mansa a doua din primul tur al competitiei. continuă pe Hotnews

Liga Campionilor (baschet m): Falco Szombathely vs CSM Oradea 71-62, in turul I preliminar

Campioana Romaniei la baschet masculin, CSM Oradea, a fost invinsa marti, in deplasare, de campioana Ungariei, Falco Szombathely, cu scorul de 71-62 32-23), in primul tur preliminar al Basketball Champions League.

CSM Oradea are un partener puternic in drumul spre un nou titlu de campioana

CSM Oradea, campioana in exercitiu a Ligii Nationale de Baschet Masculin, tinteste in acest sezon al treilea titlu consecutiv si nu e singura in aceasta lupta.

Zinedine Zidane, la pamant. Ce a declarat antrenorul lui Real Madrid dupa esecul umilitor din Liga Campionilor

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a recunoscut superioritatea clara a formatiei PSG la meciul desfasurat, miercuri, in Liga Campionilor.

Thomas Tuchel (antrenor PSG), dupa 3-0 cu Real Madrid: Daca vreunul ma intreaba daca vom castiga Liga Campionilor, plec in secunda urmatoare

Antrenorul formtiei PSG, Thomas Tuchel, si-a ascuns cu greu satisfactia la conferinta de presa organizata dupa succesul cu Real Madrid din Liga Campionilor.

Doua finale miercuri in Liga Campionilor

Ziua de miercuri programeaza in prima etapa din Liga Campionilor doua meciuri care pot fi oricand finale in competitia de elita a fotbalului european.

Incepe Liga Campionilor! Programul meciurilor de marti

Asteptarea a luat sfarsit si fotbalul spectacol din Europa revine in prim plan cu primele meciuri din noul sezon al fazei grupelor din Liga Campionilor.

Barbatii pun, diseara, stapanire pe televizoare: incepe Liga Campionilor! Programul transmisiunilor

Liga Campionilor, editia 2019-2020, porneste la drum cu partidele grupelor E, F, G si H. Iar derby-ul serii, Dortmund - Barcelona, va fi arbitrat de romanul Ovidiu Hategan.

Liga Campionilor (handbal m): Dinamo Bucuresti a inregistrat prima sa victorie in grupa D (28-25 vs Kristianstad)

Campioana Romaniei la handbal masculin, Dinamo Bucuresti, a invins miercuri, pe teren propriu, formatia suedeza IFK Kristianstad, cu scorul de 28-25 13-10), in cea de-a doua partida din grupa D a Ligii Campionilor.

VIDEO Liga Campionilor Asiei: Al Hilal, echipa lui Razvan Lucescu, s-a calificat in semifinale

Echipa saudita Al Hilal, antrenata de romanul Razvan Lucescu, s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor Asiei la fotbal, invingand cu scorul de 3-1 formatia Al Ittihad, tot din Arabia Saudita, intr-o partida din mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei, disputata marti seara la Riad.

Debut de cosmar pentru Ianis Hagi in Liga Campionilor

Internationalul roman Ianis Hagi a debutat pentru Genk, marti seara, in grupele Ligii Campionilor, insa nu a fost chiar debutul de care sa-si aduca aminte cu placere.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )