Libnet.ro
UNICEF

23:15

LIGA EUROPA: Vezi cu cine vor juca echipele Steaua Bucuresti, Pandurii Targu-Jiu, Astra ...

România Liberă România Liberă,
LIGA EUROPA: Vezi cu cine vor juca echipele Steaua Bucuresti, Pandurii Targu-Jiu, Astra ...

Echipa Astra Giurgiu va intalni va intalni castigatoarea dublei manse IFK Goteborg Suedia)/AS Trencin Slovacia), in turul trei preliminar al Ligii Europa, daca va trece de formatia cipriota Omonia Nicosia in turul doi, s-a stabilit in urma tragerii la sorti ce a avut loc, vineri, la Nyon, informeaza Mediafax. Astra Giurgiu a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, intr-un meci disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, scor 1-1 1-0), cu formatia cipriota Omonia Nicosia, in . continuă pe România Liberă

LIGA EUROPA: Vezi cu cine va juca echipele Steaua Bucuresti, Pandurii Targu-Jiu, Astra ...

Echipa Astra Giurgiu va intalni va intalni castigatoarea dublei manse IFK Goteborg Suedia)/AS Trencin Slovacia), in turul trei preliminar al Ligii Europa, daca va trece de formatia cipriota Omonia Nicosia in turul doi, s-a stabilit in urma tragerii la sorti ce a avut loc, vineri, la Nyon, informeaza Mediafax. Astra Giurgiu a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, intr-un meci disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, scor 1-1 1-0), cu formatia cipriota Omonia Nicosia, in .

Petrolul incepe la pas in Liga Europa, dupa 18 ani

Petrolul Ploiesti a debutat in sezonul de Liga Europa, joi seara. Lupii galbeni au invins cu 3-0 echipa din Feroe, Vikingur, intr-un meci dominat de la cap pana la coada. A fost primul meci din cupele europene pentru Petrolul, dupa 18 ani.

Liga Europa: Pandurii va intalni castigatoarea dintre Beroe Stara Zagora si Hapoel Tel Aviv, daca va trece de Levadia

Pandurii Targu Jiu va intalni, in turul trei preliminar din Liga Europa, castigatoarea dintre bulgarii de la Beroe Stara Zagora si israelienii de la Hapoel Tel Aviv, daca va trece de estonienii de la Levadia.

Tragerea la sorti din Liga Europa: Petrolul/Vikingur - Vitesse Arnhem, Astra/Omonia - Goteborg/Trencin

In urma tragerii la sorti pentru turul trei preliminar din Liga Europa, Petrolul Ploiesti va intalni in faza urmatoare, daca va trece de Vikingur, pe olandezii de la Vitesse Arnhem. in ceea ce o priveste pe.

CHAMPIONS LEAGUE.STEAUA-VARDAR 2-0. Vezi cine a marcat golurile.

UPDATE: Minutul 21. Mihai Pintilii marcheaza un al doilea gol cu o lovitura de cap din interiorul careului, dupa o centrare a lui Alex Bourceanu. _ _ _ _ UPDATE: Minutul 12. Cristian Tanase a marcat primul gol pentru Steaua in meciul cu VARDAR Skopje. _ _ _ _ STEAUA Bucuresti intalneste in aceasta seara, de la ora 20:45, VARDAR Skopje, in prima mansa a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor. Meciul se disputa pe Arena Nationala, informeaza Mediafax. Echipele probabile: STEAUA: .

CHAMPIONS LEAGUE.STEAUA-VARDAR 3-0. Vezi cine a marcat golurile.

Minutul 46. Autogol VARDAR Skopje. Igor Pavlovic a marcat in poarta echipei sale. _ _ _ _ UPDATE: Minutul 21. Mihai Pintilii marcheaza un al doilea gol cu o lovitura de cap din interiorul careului, dupa o centrare a lui Alex Bourceanu. _ _ _ _ UPDATE: Minutul 12. Cristian Tanase a marcat primul gol pentru Steaua in meciul cu VARDAR Skopje. _ _ _ _ STEAUA Bucuresti intalneste in aceasta seara, de la ora 20:45, VARDAR Skopje, in prima mansa a turului 2 preliminar al Ligii .

Fotbalist ARESTAT pentru furt. Vezi CINE si-a furat colegii si a fost prins de politisti.

Costin Roncea, fostul mijlocas al echipei de Liga a IV-a Hidro Rm. Valcea, a fost prins de politisti cu doua geamantane in care burdusise lucrurile fostilor sai colegi Harapu si Chebar, informeaza Realitatea. net. Fotbalistul a fost pus pe liber dupa barajul pierdut de Hidro, 1-3 cu Avrig. El venise zilele trecute la minihotelul clubului, in timp ce echipa sustinea un test. I-a spus paznicului ca are sa isi mai ia niste lucruri si a intra. El avea inca cheia de la camera unde fusese .

Liga Europa. Astra a remizat cu Omonia, scor 1-1.

Echipa Astra Giurgiu a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, intr-un meci disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, scor 1-1 1-0), cu formatia cipriota Omonia Nicosia, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa, informeaza Mediafax. Astra a deschis scorul prin Tembo, in minutul 8, cipriotii reusind egalarea prin Andrade, in minutul 66. 1-0: Budescu a fost lansat in adancime pe partea dreapta, a centrat in careu si Tembo a inscris din cadere de la 6 metri. 1-1: Efrem a .

Liga Europa. Petrolul a invins Vikingur cu scorul de 3-0.

Echipa Petrolul Ploiesti a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 1-0), formatia Vikingur Gota din Insulele Feroe, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa, informeaza Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de De Lucas 26 si Grozav 49, 68. 1-0: Teixeira a executat un corner din partea stanga, Boudjemaa a intors balonul la De Lucas si spaniolul a deschis scorul cu un sut de la 15 metri. 2-0: Grozav a luat o actiune pe cont propriu, a driblat doi fundasi .

Liga Europa. Pandurii - Levadia Tallinn, scor 0-0, in prima mansa a turului doi preliminar.

Formatia Pandurii Targu Jiu, debutanta in cupele europene, a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, marti, in deplasare, in compania echipei estone Levadia Tallinn, informeaza Mediafax. Scorul conteaza pentru prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa. Componenta celor doua echipe in meciul de la Tallinn: Levadia Tallinn: Smishko - Kulinits, Jahhimovits, Volchkov, Pikk - Dmitrijev - Subbotin, Kaljumae, Antonov, Raudsepp Pebre 79) - Hunt Rattel 65). Antrenor: Marko .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )